Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Καταγγελία σοκ: Ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Σπύρο Μπιμπίλα

15 Οκτωβρίου 2021 16:57
Καταγγελία σοκ: Ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη αποκάλυψη του πως ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε. Επίσης, ένα σοκαριστικό περιστατικό κατήγγειλε ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

«Είναι μια καταγγελία που έχει έρθει στο σωματείο. Το ανέφερα προχθές σε μια συνέντευξη για να δείξω ότι δεν είναι μόνο το metoo, οι κακοποιήσεις αλλά έχουν γίνει και καταγγελίες άλλου τύπου. Δηλαδή ψυχολογικών πιέσεων, διώξεων.

Πληροφορήθηκα με μεγάλη μου λύπη ότι ένας ηθοποιός που εκδιώχθηκε από ένα θέατρο πριν από αρκετά χρόνια, μάλλον ξυλοκοπήθηκε κιόλας από ότι έχω μάθει. Τότε δεν είχε μιλήσει κανείς, ούτε ο παραγωγός και πριν λίγο καιρό είχε γίνει η καταγγελία που έχει πάει κι αυτή στην εισαγγελία.

Ο ηθοποιός αυτός μετά από κάποιους μήνες αυτοκτόνησε γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά στο θέατρο μας. Ένας συνάδελφός μας πολύ καλός και είχε παίξει και σε σίριαλ. Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε συμβεί. Η καταγγελία αυτή έγινε μετά από πολλά χρόνια», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share