Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από τις 6 Αυγούστου

Είναι καλά στην υγεία της

15 Οκτωβρίου 2021 15:42
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από τις 6 Αυγούστου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η περιπέτεια της 15χρονης Ακουντζάντα Σετάρα, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 6 Αυγούστου από την περιοχή Αμπελόκηποι της Θεσσαλονίκης, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, τη στιγμή που στο Χαϊδάρι αίσια έληξαν οι έρευνες για μια 22χρονη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Ακουντζάντα Σετάρα, είναι καλά στην υγεία της και επικοινωνεί με την οικογένεια της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε πως θα βρίσκεται κοντά στην Ακουντζάντα Σετάρα, και τους ανθρώπους που την φροντίζουν για παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα για την εξαφάνιση 15χρονης

Συναγερμός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μια 15χρονη εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα και αναζητείται, τη στιγμή που στο Χαϊδάρι αίσια έληξαν οι έρευνες για μια 22χρονη.

Πρόκειται για την η Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά 15 ετών, αφγανικής καταγωγής τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την περιοχή τις 25/09/2021 και ώρα 20:00

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη σήμερα, 28/9/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά μετά από αίτημα της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Τα στοιχεία της 15χρονης

Η Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φόρεμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφάνιση 15χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share