Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλλαγές στην κυκλοφορία του τραμ λόγω κακοκαιρίας

Το Μετρό λειτουργεί κανονικά

15 Οκτωβρίου 2021 09:46
Αλλαγές στην κυκλοφορία του τραμ λόγω κακοκαιρίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη στάση «Τροκαντερό» σταματά προσωρινά το Τραμ, λόγω εργασιών άντλησης υδάτων στην υπόγεια γέφυρα στο Δέλτα Φαλήρου, από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Μπάλλος.

Την Πέμπτη οι συρμοί του Τραμ αποσύρθηκαν προληπτικά από την κυκλοφορία στις 9:00 το βράδυ, καθώς αναμένονταν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ποιες γραμμές θα λειτουργήσουν

Για σήμερα, Παρασκευή, κανονικά λειτουργούν οι γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό, ενώ κανένα πρόβλημα δεν παρατηρείται και στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ. Λόγω της κακοκαιρίας, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης τα δρομολόγια του ηλεκτρικού διεξάγονταν μεταξύ των σταθμών Κηφισιά – Ομόνοια και Ταύρος – Πειραιάς.

Πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ το λεωφορείο - "υποβρύχιο" που βούλιαξε στην Ποσειδώνος!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε στην χώρα μας η κακοκαιρία Μπάλλος.

Ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο περιστατικό προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση από χθες και δεν είναι άλλο από το λεωφορείο που βούλιαξε στην λεωφόρο Ποσειδώνος στην Αττική και από το οποίο, οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν δημιουργώντας αλυσίδα και περπατώντας μέσα σε λιμνάζοντα νερά και το νερό να φτάνει σχεδόν μέχρι τα γόνατά τους.

Το θέμα με το βυθισμένο λεωφορείο έγινε θέμα και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Το Associated Press, αναφέρεται στους ανθρώπους οι οποίοι βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να φύγουν από το πλημμυρισμένο λεωφορείο δίχως να κινδυνεύσουν.

Αντίστοιχη αναφορά στην βρετανικη Dailymail

Πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ το λεωφορείο -

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share