Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μπάλλος: Έκλεισαν Κηφισίας και Κωνσταντινουπόλεως - Έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία

14 Οκτωβρίου 2021 16:19
Μπάλλος: Έκλεισαν Κηφισίας και Κωνσταντινουπόλεως - Έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αθήνα: Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως από το ύψος της οδού Π. Τσαλδάρη και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά και προς Αθήνα από το ύψος του Φάρου Ψυχικού ανακοίνωσε η Τροχαία λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία Μπάλλος..

Η Τροχαία πραγματοποίησε εκτροπές της κυκλοφορίας στον παράδρομο.

Έπεσαν μάρμαρα και μπήκαν νερά στη Βουλή! Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σφυροκοπά την Αττική (photo)

Κακοκαιρία Μπάλλος: Έκτακτη ενημέρωση από τον Χρήστο Στυλιανίδη

Ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας Μπάλλος θα κάνει ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Η ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θα λάβει χώρα στις 17:00. Σημειώνεται πως κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Νωρίτερα, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα και με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ανακοινώθηκε ότι διακόπτεται η λειτουργία των σχολείων για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, αλλά και η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Διακοπές ρεύματος

Διακοπές ηλεκτροδότησης στην Καλλιθέα, τον Κεραμεικό και την περιοχή του Ρέντη, προκλήθηκαν το μεσημέρι εξαιτίας της κακοκαιρίας. Νωρίτερα σημειώθηκε βλάβη σε υποσταθμό στο Παγκράτι, που προκάλεσε διακοπή σε ένα τμήμα της περιοχής, η οποία ωστόσο έχει αποκατασταθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share