Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε η δημοσιογράφος Μώρφια Σταματοπούλου

Θλίψη...

14 Οκτωβρίου 2021 14:26
Πέθανε η δημοσιογράφος Μώρφια Σταματοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε η δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών», Μώρφια Σταματοπούλου, σε ηλικία 35 ετών. Την είδηση γνωστοποίησε η εφημερίδα με ένα αποχαιρετιστήριο άρθρο, σημειώνοντας «ένα πλάσμα πανέξυπνο, τρυφερό, ευγενικό, με διάθεση χαρίεσσα και παιγνιώδη».

«Η Μώρφια ήταν ένα κομμάτι από το μέλλον της εφημερίδας μας, ένα από τα παιδιά μας. Κι είναι πολύ φτωχές οι λέξεις για να την αποχαιρετήσουμε. Στον μπαμπά της, τον συνάδελφό μας Γιώργο Σταματόπουλο, στην οικογένειά της και στους φίλους της τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Η δημοσιογράφος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια από τη μεγάλη μάχη που έδινε.

Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 15/10 στις 16.45 στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

Η ταλαντούχα ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου έφυγε από τη ζωή. Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώνει σήμερα ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό. Τόσο νέα. Χτες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου», με αυτά τα συγκινητικά λόγια συνόδεψε τη φωτογραφία της αποθανούσας.

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς, όμως, ο καρκίνος αποδείχθηκε ισχυρότερος και έτσι εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Τρίτη 12/10.

Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό… Τόσο νέα... Χτες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου…

Posted by Dimitris Karatzias on Wednesday, October 13, 2021

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της καλλιτέχνιδας στους ανθρώπους της υποκριτικής και του θεάτρου.

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου είχε υποδυθεί διάφορους ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Το κοινό την πρωτογνώρισε μέσα από το σίριαλ του ALPHA «Σε Είδα», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου. Έπειτα, συμμετείχε στις σειρές «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής» ,«Βοήθεια Γειτόνοι», «Για Μία Θέση στον Ήλιο», «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία», αλλά και σε αρκετά θεατρικά έργα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share