Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Πήρα την ιδέα από εκπομπή - Προμηθεύτηκα το βιτριόλι από...» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Έφης για την επίθεση στην Ιωάννα

«Δεν είμαι δολοφόνος...»

14 Οκτωβρίου 2021 11:38
«Πήρα την ιδέα από εκπομπή - Προμηθεύτηκα το βιτριόλι από...» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Έφης για την επίθεση στην Ιωάννα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 36χρονη Έφη για ακόμη μια φορά υπήρξε δειλή στον απόλυτο βαθμό, με την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου να έχει μεν ειδήσεις, όπως το πώς προμηθεύτηκε το οξύ και το πώς της ήρθε η ιδέα, αποφεύγοντας όμως να μιλήσει... για την ταμπακιέρα και τον πραγματικό λόγο που έκανε αυτή τη δολοφονική κίνηση.

Όπως ανέφερε προμηθεύτηκε το βιτριόλι από έναν Πακιστανό ενώ είπε ότι η ιδέα της επίθεσης της μπήκε από μία τηλεοπτική εκπομπή.

Οι απαντήσεις της Έφης για την επίθεση με βιτριόλι

«Μετά από κάποια εκπομπή που είδα στην τηλεόραση για επίθεση με βιτριόλι ως μέσο εκδίκησης μεταξύ γυναικών μου καρφώθηκε η ιδέα. Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει. Από τα ακούσματα που είχα δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος, ουδέποτε το σκέφτηκα. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή», ανέφερε.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι ήταν δύσκολο να βρει βιτριόλι και κατευθύνθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να αναζητήσει.

«Είχα καταλάβει ότι ήταν δύσκολο. Βρήκα έναν πακιστανικής καταγωγής άνδρα έξω από ένα μαγαζί και μου είπε ότι θα το βρει. Σε τρεις μέρες δώσαμε ραντεβού και μου το έφερε. Τον ρώτησα αν μπορούσε να μου βρει κάποιον να μου κάνει μια δουλειά χωρίς να του πω λεπτομέρειες και θα πληρωθεί. Μου έδωσε το τηλέφωνο του Πακιστανού αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω γιατί δεν μιλούσε φαρσί. Όταν πήρα το υγρό το μετάγγισα σε ένα μεταλλικό ποτήρι, όχι 1 λίτρο γιατί θα χρειαζόμουν τεράστιο δοχείο και θα το έβλεπε η Ιωάννα. Ήταν 300 με 500 ml με καπάκι μπλε ήταν» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share