Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό ο Ricarlo Flanagan!

Σε ηλικία 41 ετών!

14 Οκτωβρίου 2021 10:58
Πέθανε από κορωνοϊό ο Ricarlo Flanagan!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ράπερ και ηθοποιός των σειρών Shameless, Insecure και Last Comic Standing, Ricarlo Flanagan, πέθανε σε ηλικία 41 ετών.

Ο Flanagan πέθανε το Σαββατοκύριακο αφού κόλλησε COVID-19 πριν από αρκετές εβδομάδες, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Stu Golfman.

“Ο Ricarlo ήταν πραγματικά ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, ένας υπέροχος καλλιτπέχνης και είμαστε συντετριμμένοι από τα νέα του θανάτου του”, είπε ο Golfman σε δήλωσή του. Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του.

Πέθανε από κορωνοϊό ο Ricarlo Flanagan!

Σε μια εκστρατεία GoFundMe που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για να τον «πάει σπίτι στην οικογένειά του στο Cleveland του Ohio», ο Flanagan περιγράφεται ως «αγαπημένος γιος, εγγονός, ξάδερφος, ανιψιός και φίλος με πολλά εκπληκτικά ταλέντα».

«Έφερνε γέλιο σε κάθε δωμάτιο που έμπαινε», αναφέρεται στην περιγραφή του έρανου.

Η πρώτη είσοδος του Flanagan στον κόσμο της κωμωδίας έγινε το 2007, όταν ανακάλυψε ένα φυλλάδιο σε έναν τηλεφωνικό στύλο στο Ann Arbor, Michigan, που διαφημίζει για μαθήματα κωμωδίας. Αφού παρακολούθησε ένα μάθημα, ο Flanagan κόλλησε και άρχισε να ακολουθεί καριέρα στο stand-up comedy.

Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

Η ταλαντούχα ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου έφυγε από τη ζωή. Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώνει σήμερα ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό. Τόσο νέα. Χτες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου», με αυτά τα συγκινητικά λόγια συνόδεψε τη φωτογραφία της αποθανούσας.

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς, όμως, ο καρκίνος αποδείχθηκε ισχυρότερος και έτσι εκείνη άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Τρίτη 12/10.

Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό… Τόσο νέα... Χτες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου…

Posted by Dimitris Karatzias on Wednesday, October 13, 2021

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της καλλιτέχνιδας στους ανθρώπους της υποκριτικής και του θεάτρου.

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου είχε υποδυθεί διάφορους ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Το κοινό την πρωτογνώρισε μέσα από το σίριαλ του ALPHA «Σε Είδα», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου. Έπειτα, συμμετείχε στις σειρές «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής» ,«Βοήθεια Γειτόνοι», «Για Μία Θέση στον Ήλιο», «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία», αλλά και σε αρκετά θεατρικά έργα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share