Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Με νοητική στέρηση η 8χρονη που βιάστηκε στη Ρόδο! Απομακρύνθηκαν και τα αδέλφια της από την οικογένεια (Video)

Φρικιαστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση

14 Οκτωβρίου 2021 10:27
Με νοητική στέρηση η 8χρονη που βιάστηκε στη Ρόδο! Απομακρύνθηκαν και τα αδέλφια της από την οικογένεια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι 8χρονο κορίτσι -όπως όλα δείχνουν- έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη Ρόδο.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση, μετά από προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα έπειτα από καταγγελία, ενώ η επιμέλεια αφαιρέθηκε προσωρινά από τη μητέρα του. Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι στο σώμα και στα απόκρυφα σημεία του παιδιού υφίστανται ενδείξεις κακοποίησης.

Λόγω νοητικής στερήσεως του παιδιού η εξέταση της, χθες, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δεν υπήρξε διαφωτιστική. Η παιδοψυχολόγος στην πολύωρη κατάθεση της δεν κατέληξε χθες σαφώς στο τι έχει συμβεί.

Πιθανολογήθηκε ότι οι κακοποιήσεις προήλθαν από αντικείμενο, φέρεται το παιδί να έχει «παράπονο» με συγγενικό του πρόσωπο, που είναι αυστηρό, αλλά δεν έχει προκύψει με βεβαιότητα ακόμη αν υπάρχει δράστης καθώς και η ταυτότητά του.

Θα απαιτηθούν προφανώς κι άλλες συνεδρίες και άλλοι τρόποι προσεγγίσεως του παιδιού προκειμένου να ξεκαθαρίσει αρμοδίως τι έχει συμβεί. Ομοίως δεν υπήρξαν μέχρι αργά χθες το απόγευμα διαφωτιστικές και οι λοιπές παράλληλες έρευνες που διεξήχθησαν.

Απομακρύνθηκαν και τα αδέλφια της από την οικογένεια

Οι εισαγγελικές αρχές αποφάσισαν την προσωρινή αφαίρεση της επιμέλειας από τους γονείς, ενώ απομακρύνθηκαν και τα άλλα 3 ανήλικα παιδιά της οικογένειας χωρίς να εντοπιστούν σε αυτά ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης ενώ η μητέρα του παιδιού προσήχθη από τις αρχές, όπως είπε στον ΑΝΤ1 στενός συγγενής.

Η μικρή παρακολουθείται από κοινωνικούς λειτουργούς και παιδοψυχολόγους ειδικής δομής της Ρόδου. Έχει ήδη δώσει την πρώτη της μαρτυρία στις αστυνομικές αρχές.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα. Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών βρίσκονται ήδη άτομα που είχαν επαφή με το μικρό παιδί, ενώ ήδη στο πλαίσιο της προανάκριση λαμβάνονται καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας και συγγενικά πρόσωπα του κοριτσιού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share