Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος στο Κερατσίνι: Άνδρας έτρεχε με τσεκούρι γεμάτο αίματα μπροστά σε παιδιά - Κυνηγούσε τον αδερφό του!

Ανατριχιαστικές σκηνές!

14 Οκτωβρίου 2021 08:15
Τρόμος στο Κερατσίνι: Άνδρας έτρεχε με τσεκούρι γεμάτο αίματα μπροστά σε παιδιά - Κυνηγούσε τον αδερφό του!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τρόμος επικράτησε στο Κερατσίνι το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς άνδρας, έτρεχε σε πάρκο έχοντας ένα τσεκούρι γεμάτο με αίματα. Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου, όταν μία μαθήτρια κουρεύτηκε (!) χωρίς τη θέλησή της από μία συμμαθήτριά της.

Πώς σημειώθηκε το πρωτοφανές περιστατικό

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών που έπαιζαν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο άνδρας κυνηγούσε τον αδελφό του για να του επιτεθεί με το τσεκούρι και εκτιμάται πως του είχε καταφέρει ήδη χτυπήματα, επειδή αυτό είχε πάνω αίματα. Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος άνδρας δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από την αστυνομία.

Άνδρας έτρεχε με τσεκούρι γεμάτο αίματα στο Κερατσίνι

Τροχαίο στο Κερατσίνι: Συγκλονίζει η 20χρονη κοπέλα που επέζησε (Video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία της κοπέλας που σώθηκε από θαύμα στο πολύνεκρο τροχαίο στο Κερατσίνι, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι τρεις φίλοι της.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ζευγάρια νέων. Από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης στις μπάρες και την τρελή πορεία που ακολούθησε, τα παιδιά εκσφενδονίσθηκαν δεκάδες μέτρα έξω από το διαλυμένο Ι.Χ. Μόνο η 20χρονη κοπέλα που φορούσε τη ζώνη της παρέμεινε δεμένη στη θέση της και τελικά σώθηκε με μικροτραυματισμούς.

Το μήνυμα που ανέβασε στο Facebook ραγίζει καρδιές: «Λυπάμαι πολύ για ό,τι αντίκρισαν τα μάτια μου, γιατί μόνο εγώ ξέρω. Το σοκ είναι μεγάλο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών και να φοράτε πάντα ζώνη, αυτός είναι ο λόγος που είμαι ακόμα εδώ. Καλό ταξίδι»

Σήμερα, οι φίλοι τους με δάκρυα στα μάτια, επισκέφτηκαν το σημείο που έγινε το μοιραίο για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη τους.

Τροχαίο Κερατσίνι: Αυτά είναι τα παιδιά που χάθηκαν άδικα

Το ένα από τα δύο παιδιά, ο Αλέξανδρος, «έφυγε» σε ηλικία μόλις 25 χρονών. Καταγόταν κατά το ήμισι από τη Ρωσία, υπηρέτησε σε σχολή αλεξιπτωτιστών και αναμενόταν να κάνει τα εγκαίνια της δικής του επιχείρησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με φίλους του, η μητέρα του τού πήρε αυτοκίνητο γιατί φοβόταν να κυκλοφορεί το παιδί της με μηχανάκι.

Το δεύτερο αγόρι από το Πέραμα που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα, ήταν αδελφικός φίλος του Αλέξανδρου. Εργαζόταν ως διανομέας, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του εργαζόταν και ως dj όποτε. Ανάμεσα στα θύματα και η νεαρή Ιωάννα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share