Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν θα σας σώσουν ούτε τα ελικόπτερα» - Κόλαφος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά της κυβέρνησης (Video)

«Όταν αποκαλυφθούν όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε...»

13 Οκτωβρίου 2021 13:45
«Δεν θα σας σώσουν ούτε τα ελικόπτερα» - Κόλαφος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά της κυβέρνησης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή παρέμβαση, με την οποία στέλνει σαφέστατο μήνυμα προς την κυβέρνηση για τα μέτρα που έχει επιβάλει. Παράλληλα, διαβάστε το αινιγματικό μήνυμά του.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Instagram αναφέρει: «Όταν αποκαλυφθούν (και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει) όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε τόσο καιρό και καταλάβει επιτέλους ο κοσμάκης γιατί έχει περάσει αυτή τη χουντική συμπεριφορά, ούτε τα ελικόπτερα θα σας σώσουν, αλλά ούτε η Σπιναλόγκα θα σας χωράει...»

Παράλληλα συνόδευσε την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο τονίζει: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους, μην πούμε και περισσότερο. Τους ανεμβολίαστους τους έχεις κλεισμένους στο σπίτι και οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουν».

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό: «20-25% το κόμμα Γιαννακόπουλου!»

Τις τελευταίες εβδομάδες ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια περί καθόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εκλογές, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει κάνει την παραμικρή νύξη, ούτε έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

Πριν από λίγες ημέρες το πρωτοσέλιδο στο «Μακελειό» έγινε viral με τον τίτλο: «Κατεβαίνει για πρωθυπουργός». Η εφημερίδα μιλούσε για σκέψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ταράξει τα πολιτικά νερά με τη δημιουργία κόμματος.

Η «Ελεύθερη Ώρα» σήμερα το πήγε ένα βήμα παραπέρα έχοντας χτύπημα στην πρώτη σελίδα το «20- 25% το κόμμα Γιαννακόπουλου».

20-25% το κόμμα Γιαννακόπουλου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share