Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ακούστε επιτέλους τους επιστήμονες»

Έκανε την τρίτη δόση και... έστειλε μήνυμα

12 Οκτωβρίου 2021 15:09
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ακούστε επιτέλους τους επιστήμονες»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάστηκε σήμερα (12/10) στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», όπου έκανε και την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, που δέχθηκε και μια επίθεση στα social media για την κόρη του, θέλησε, παράλληλα, να στείλει το δικό του μήνυμα στους πολίτες, ζητώντας να ακούσουν τους επιστήμονες.

Η τοποθέτηση Μητσοτάκη μετά τον εμβολιασμό

Αμέσως μετά την τρίτη δόση έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

Και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου.

Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι.

Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά.

Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share