Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σκηνές φαρ ουέστ στην Κηφισιά: Τραυματίας από πυροβολισμούς στη γέφυρα Καλυφτάκη

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

10 Οκτωβρίου 2021 12:36
Σκηνές φαρ ουέστ στην Κηφισιά: Τραυματίας από πυροβολισμούς στη γέφυρα Καλυφτάκη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε αργά το πρωί της Κυριακής, στη Γέφυρα Καλυφτάκη, στην Κηφισιά. Επίσης, συναγερμός επικράτησε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, αφού αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικό, με τον αστυνομικό στη συνέχεια να πυροβολεί.

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Τι ώρα σημειώθηκε το περιστατικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:05 το πρωί με τον τραυματία να μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά με έναν τραυματία

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Πυροβολισμοί στους Αμπελόκηπους και ένας άνδρας στο νοσοκομείο

Συναγερμός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων και, συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ένας άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 30 ετών, δέχθηκε πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο.

Ο άνδρες διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη, με μια παρόμοια περίπτωση να σοκάρει την περιοχή πριν από καιρό.

Η συμπλοκή... για μια γυναίκα

Συναγερμός σήμανε στο Περιστέρι και σε μπαρ της οδού Αγίας Παρασκευής, αφού υπήρξε ένοπλη συμπλοκή με πυροβολισμούς για τα μάτια μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, συνεπλάκησαν δύο παρέες, θαμώνες του μπαρ και τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία δείχνουν ότι πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Ρομά, για το συγκεκριμένο λόγο.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν στον τόπο της συμπλοκής έναν κάλυκα από πυροβόλο όπλο.

Περιστέρι πυροβολισμοί

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε περισσότερες από 10 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και εξετάζονται, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες της συμπλοκής.

Το προηγούμενο περιστατικό που τάραξε την περιοχή

Στα χέρια της Δίωξης Εκβιαστών έπεσε άνδρας για περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε στις αρχές του μήνα, σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου 2021 σε νυχτερινό κατάστημα στο Περιστέρι.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

πυροβολισμοί Περιστέρι

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, υπενθυμίζεται ότι στις 5 Αυγούστου, ο δράστης, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο δύο άτομα.

Επιπλέον, τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του καταστήματος, από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε.

Μετά από αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο δράστης.

Στη συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και σε νυχτερινό κατάστημα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share