Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Κόρδας

Θλίψη στην Ηλεία

7 Οκτωβρίου 2021 14:00
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Κόρδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πένθος στον Πανηλειακό καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών ο γιατρός και πρώην πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Αλέξης Κόρδας σε τροχαίο δυστύχημα.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών την Τετάρτη (6/10) ο Αλέξης Κόρδας.

Ο 67χρονος οφθαλμίατρος έχασε την ζωή του χτες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έγινε στο Κατσικάρι Πύργου, όταν το ταξί στο οποίο και επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγάκι του δήμου Πύργου.

Ο θάνατος του εκτιμάται πως ήταν ακαριαίος. Ο εκλιπών ήταν γιατρός στο επάγγελμα και είχε έντονη κοινωνική δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και στον κλάδο της Υγείας υπήρξε στο παρελθόν πρόεδρος του Πανηλειακού, ο οποίος αποτέλεσε την μεγάλη του αγάπη ενώ εκτός από το πόστο αυτό πέρασε και από άλλες διοικητικές θέσεις…

Η ομάδα του Πύργου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του πρώην προέδρου της.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αλέξης Κόρδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πανηλειακός, Κώστας Ντάβαρης, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια, συγκλονισμένοι άπαντες από την τραγική είδηση του αναπάντεχου χαμού του οφθαλμίατρου και πρώην Προέδρου της ομάδας μας, Αλέξη Κόρδα, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σήμερα το πρωί, εκφράζουμε την θλίψη μας και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπημένου σε όλους μας γιατρού και φίλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share