Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξάρχεια: Σύλληψη τραβεστί που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ιερόδουλη

Έπειτα από επτά χρόνια

7 Οκτωβρίου 2021 12:03
Εξάρχεια: Σύλληψη τραβεστί που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ιερόδουλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα μέσα Νοεμβρίου του 2014, η «Αμάντα» ή «Στεφανία» όπως ήταν γνωστή στις πιάτσες των τραβεστί, γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου στο κέντρο της Αθήνας μια νεαρή ιερόδουλη γιατί της χάλαγε τη «δουλειά». Χθες, μετά από επτά χρόνια κυνηγημένος και αλλάζοντας και πάλι ταυτότητα, το τραβεστί – δολοφόνος, συνελήφθη στην πλατεία Εξαρχείων από άνδρες της ΟΠΚΕ, έχοντας αυτή τη φορά πάνω του την πραγματική του ταυτότητα και εμφανιζόμενος ως άνδρας. Στα 63 του πλέον ο Στέφανος ταυτοποιήθηκε και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για ένα ένα έγκλημα που φέρεται να διέπραξε το κρύο βράδυ της 14ης Νοεμβρίου του 2014.

 Εξάρχεια Σύλληψη τραβεστί

Η τελευταία φάση του δράματος παίχτηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο των αστυνομικών. Όλα αυτά τα χρόνια η «Αμάντα» ή «Στεφανία» έχοντας στην πλάτη της μια δολοφονία άλλαζε σπίτια, ταυτότητες και ονόματα. Κατάφερνε να ξεγλιστρά και το έγκλημα της 37χρονης γυναίκας να έχει μεν εξιχνιαστεί, ο δράστης όμως να είναι εξαφανισμένος. Κανείς δεν ξέρει που κρυβόταν, πως τα έβγαζε πέρα οικονομικά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας είχε δεκάδες προσαγωγές για διάφορα αδικήματα και μετά το φόνο της 37χρονης εξαφανίστηκε. Σαν να άνοιξε η γη να τον κατάπιε.

Ήταν λίγο μετά στις 9 το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου στην οδό Σπύρου Τρικούπη. Η «Αμάντα» ή «Στεφανία» τσακώθηκε άγρια με μια 37χρονη τοξικομανή και ιερόδουλη. Τα αίματα άναψαν και το τραβεστί όρμησε πάνω της και άρχισε να την κλωτσά και να την γρονθοκοπεί με απίστευτο μένος. Μέχρι που η γυναίκα αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Ο δράστης εξαφανίζεται. Για επτά χρόνια παραμένει άφαντος μέχρι που χθες στις 2:30 το μεσημέρι πέφτει στα νύχια της ΟΠΚΕ και αφού οδηγείται στο τμήμα Εξαρχείων, διαπιστώνεται ότι ήταν ο καταζητούμενος δολοφόνος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share