Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταπέλτης η Έλενα Ακρίτα: «Δεν τελειώσαμε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο - Θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας»

Όσα έγραψε σε ανάρτησή της για τη διαγραφή του

6 Οκτωβρίου 2021 20:35
Καταπέλτης η Έλενα Ακρίτα: «Δεν τελειώσαμε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο - Θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία σχολιάζει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν τελειώσαμε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο», ο οποίος «έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει μια ‘ηρωική έξοδο’ από τη ΝΔ».

«Άλλωστε στη σημερινή του ανακοίνωση υπεραμύνεται των θέσεων του κι αυτό είναι η απόδειξη. Ο Μπογδάνος πάτησε πάνω στη ΝΔ για να εκλεγεί και τώρα που έκανε τη δουλειά του, θέλει να την ξεφορτωθεί και να πορευτεί αποκλειστικά με το alt-right ακροατήριο του» γράφει έπειτα η κα Ακρίτα.

Έπειτα, αναρωτιέται αν υπάρχει χώρος στη Βουλή «για ένα νέο, πιο τρέντι ακροδεξιό κόμμα με Μπογδάνο, Κυρανάκη και λοιπούς» και απαντάει ότι «σαφώς υπάρχει διαθέσιμος κοινοβουλευτικός χώρος».

Σε άλλο σημείο, γράφει πως «παρά την έντονη παραφιλολογία από ειδησεογραφικά σάιτ, η εκτίμηση μου είναι ότι ο Μπογδάνος δεν θα πατήσει εύκολα τα κόκκινα χαλιά που του στρώνουν τώρα οι Φαηλοτζήμεροι».

Τέλος, γράφει πως ο Μπογδάνος θα αναζητήσει αλλού «συμμαχίες» και «θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας, να είστε βέβαιοι».

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προχώρησε σήμερα στην πρώτη του δήλωση μετά τη διαγραφή του και τόνισε πως λυπάται. Ωστόσο, εμφανίζεται αμετακίνητος στις απόψεις του.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για «ορισμένες αλήθειες» που «δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις», προσθέτοντας ότι «στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share