Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Ευχάριστα νέα για τη Μυρτώ: Έγινε δεκτή σε κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της

6 Οκτωβρίου 2021 14:59
Ευχάριστα νέα για τη Μυρτώ: Έγινε δεκτή σε κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από πολύ αγώνα, κόπο και προσπάθειες που έβρισκαν «τοίχο», η Μυρτώ από την Πάρο έγινε δεκτή σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου:

«Την Μυρτώ την δέχτηκαν στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγο του κα ΕΙΡΗΝΗ που διαμένουν στην Γερμανία. που απο την Δευτέρα έκαναν ότι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα με προσωπική τηλεφωνική επαφή του dr Mastragelopoulou ( που είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο)με το κέντρο INI ,κατάφεραν να λάβουμε μέσω μαιλ χθες θετική απάντηση.
Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαίτερα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covit19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα
Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών.
Μα πάνω και πρώτα απ όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες μα προχωράμε.
Νεωτέρα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ.»

Δέχτηκαν την ΜΥΡΤΩ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση απο την κλινική INI...

Posted by Maria Kotrotsou on Wednesday, October 6, 2021
TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share