Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Βουλιαγμένη: Παιδόφιλος «άρπαξε» μέρα μεσημέρι μαθητή και άρχισε να τον θωπεύει

Συναγερμός στα νότια προάστια

5 Οκτωβρίου 2021 18:11
Σοκ στη Βουλιαγμένη: Παιδόφιλος «άρπαξε» μέρα μεσημέρι μαθητή και άρχισε να τον θωπεύει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παιδόφιλος μεσήλικας, «άρπαξε» μέρα μεσημέρι 16χρονο μαθητή στη Βουλιαγμένη, τον επιβίβασε στο αυτοκίνητο του δήθεν για να τον πάει στο φροντιστήριο και στη διαδρομή άρχισε να του κάνει ανήθικες προτάσεις και να τον θωπεύει. Το παιδί αντέδρασε, άρχισε να ουρλιάζει και τότε ο παιδόφιλος το «πέταξε» σε στάση στη Βούλα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Ο μαθητής, σε κατάσταση σοκ, πήγε με τους γονείς του στο Τμήμα Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και κατήγγειλε όσα εφιαλτικά έζησε. Μάλιστα, έδωσε περιγραφή του μεσήλικα παιδόφιλου, λέγοντας ότι μιλούσε ελληνικά και ήταν μετρίου αναστήματος ενώ έκανε λόγο για ένα γκρι όχημα.

βουλιαγμένη παιδόφιλος

Από τη στάση Καβουρίου

Όλα ξεκίνησαν στις 14:40 χθες το μεσημέρι. Ο 16χρονος μαθητής βρισκόταν στη στάση Καβουρίου στη Βουλιαγμένη με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Ξαφνικά τον πλησιάζει ένα γκρι όχημα και ο μεσήλικας οδηγός του πιάνει την κουβέντα.

Ο μαθητής είχε αργήσει στο φροντιστήριο, του είπε ότι έπρεπε να φύγει και τότε ο παιδόφιλος μεσήλικας του πρότεινε να επιβιβαστεί στο γκρι όχημα και να τον πάει στον προορισμό του. Το παιδί ανυποψίαστο δέχτηκε και τότε ο σάτυρος οδηγός έβαλε σε εφαρμογή το χυδαίο σχέδιό του.

Άπλωσε το χέρι και άρχισε να θωπεύει το πόδι του μαθητή ψηλά στον μηρό. Το παιδί αντέδρασε και ο οδηγός του είπε να σταματήσουν κάπου να μιλήσουν. Ο μαθητής αρνήθηκε και ο μεσήλικας άρπαξε το πόδι του και συνέχισε να τον θωπεύει. Τότε ο 16χρονος άρχισε να ουρλιάζει και ο οδηγός αφού τον «πέταξε» σε στάση της Γλυφάδας εξαφανίστηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share