Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«H δήθεν φίλη της ήθελε να συνευρεθεί... Tην ώρα που βίαζε την κόρη μου...» - «Ξέσπασε» η μητέρα της 17χρονης για τον άσο του Ολυμπιακού (Video)

Μιλά για το πως βρέθηκε στο σπίτι η κόρη και τις επακολούθησε μετά από τα όσα έχουν καταγγελθεί

5 Οκτωβρίου 2021 16:03
«H δήθεν φίλη της ήθελε να συνευρεθεί... Tην ώρα που βίαζε την κόρη μου...» - «Ξέσπασε» η μητέρα της 17χρονης για τον άσο του Ολυμπιακού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της αλήθεια για την καταγγελία βιασμού της κόρης της από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και έναν ακόμη άνδρα κατέθεσε η μητέρα της 17χρονης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες έχουν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

τάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο που έπαιξε η μικρότερη σε ηλικία «δήθεν» -όπως τη χαρακτηρίζει- φίλη της, τον διασυρμό που γνωρίζουν στο διαδίκτυο ενώ δίνει και μία απάντηση για τη φημολογία περί εκβιαστικού μηνύματος.

Η ίδια κατάφερε να μάθει από την κόρη της, τι της είχε συμβεί λέγοντάς της πως της έχει χακάρει το κινητό και έχει μάθει τι έχει συμβεί. «Ήταν απόμακρη εκείνες τις ημέρες. Ήταν ξαπλωμένη, δεν μίλαγε. Προσπάθησα να την πλησιάσω. Της "είπα τα ξέρω όλα" και πως χάκαρα το κινητό της. Και μου λέει "ξέρεις πως με βίασαν";» είπε μιλώντας σε εκπομπή του Star.

Διευκρίνισε πως η κόρη της ακόμη και αν μακιγιαριστεί δεν δείχνει πάνω από 18-19 ετών και απάντησε για την άλλη κοπέλα που ήταν μαζί της το συγκεκριμένο βράδυ. «Η δήθεν φίλη της κόρης μου είναι μικρότερη. Δεν το γνώριζα, νόμιζα ήταν στην ίδια ηλικία».

Μάλιστα όπως είπε για την άλλη κοπέλα: «Εκείνη μίλαγε με μηνύματα με τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να βγουν». Αφού αναφέρθηκε στην κατάθεση που άλλαξε η μικρότερη κοπέλα αλλά και στο ότι της ζήτησε συγγνώμη είπε: «Απ' όσο γνωρίζω την ώρα που ο μάνατζερ βίασε την κόρη μου εκείνη συνευρισκόταν με τη θέλησή της με τον ποδοσφαιριστή»!

Απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 17χρονη όταν έφθασε είπε: «Η κόρη μου ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση όταν γύρισε στο σπίτι. Έγινε ότι έγινε με τον μάνατζερ και ήταν σε σοκ, δεν ήξερε τι της έχει συμβεί. Ξανάρθε ο ποδοσφαιριστής και τη βίασε έχοντας κλειδώσει την πόρτα. Του φώναζε. Και απ' ότι κατάλαβα η δήθεν φίλη της χτύπησε την πόρτα και τίποτα μετά».

«Η δήθεν φίλη ήξερε τον ποδοσφαιριστή. Η κόρη μου τους γνώρισε για πρώτη φορά» και σημείωσε πως πήγε στο σπίτι «για να μην την αφήσει μόνη της. Πήγε γιατί ήξερε πως η δήθεν φίλη της ήθελε να συνευρεθεί ή να γνωριστεί καλύτερα με τον ποδοσφαιριστή». Ανέφερε πως η κόρη της είχε καταναλώσει αλκόολ και ήθελε να κοιμηθεί ενώ μετά από τον βιασμό που κατήγγειλε «ήταν σε κατάσταση σοκ και φόβου, δεν ήξερε τι να κάνει. Ήθελε να τα κρύψει, να πείσει τον εαυτό της πως δεν έχουν συμβεί. Αυτό πιστεύω. Ντρεπόταν να με αντικρίσει».

Δεν είναι η κόρη μου στο βίντεο

Η μητέρα της 17χρονης κλήθηκε να απαντήσει και για το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία. «Δεν είναι στο συγκεκριμένο βίντεο η κόρη μου, ούτε φίλες της» είπε. Ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει κατέβει ακόμη από το διαδίκτυο, πως υπάρχει ακόμη με την κόρη της να διασύρεται κι άλλο παρότι δεν είναι η ίδια.

«Ο γιος μου είναι μόλις 7 ετών»

Ερωτώμενη για το μήνυμα που παρουσίασε η πλευρά του ποδοσφαιριστή που ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλυφθεί το γεγονός, ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε να το στείλει ο γιος της όπως ειπώθηκε καθώς «είναι μόλις επτά ετών». Ενώ όπως σημείωσε «Όπως έβγαλαν το ψεύτικο βίντεο αντίστοιχα θα μπορούσαν να βγάλουν και αυτό. Να το κατασκευάσουν». Επίσης ξεκαθάρισε πως: «Μόλις έμαθα το γεγονός δεν ήξερα ούτε ποιος είναι ούτε αν είναι διάσημοι. Το μόνο που σκέφτηκα και έκανα ήταν να πάω στην αστυνομία και να τους καταγγείλω».

Τι έλεγε στα μηνύματα που έστειλε η 17χρονη

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μηνύματα που έστειλε η 17χρονη μετά από τους καταγγελόμενους βιασμούς, προς άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος. «Έστειλε μηνύματα σε κάποιους φίλους της. Ζήτησε βοήθεια από έναν φίλο της και εκείνος της είπε ουσιαστικά πως κακώς πήγε εκεί. Και σε μια άλλη κοπέλα, που τη βοήθησε πολύ και της έδωσε δύναμη εκείνη την ώρα. Επίσης είχε στείλει μηνύματα στην αδερφή της και σε μία κολλητή της».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share