Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Συναγερμός για Πέτρο Φιλιππίδη: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές, έπεσαν πυροβολισμοί!

Θρίλερ στις φυλακές!

5 Οκτωβρίου 2021 12:39
Συναγερμός για Πέτρο Φιλιππίδη: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές, έπεσαν πυροβολισμοί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρατούμενος επιχείρησε να απόδραση από το προαύλιο, χθες το απόγευμα, με αποτέλεσμα να πέσουν ακόμα και πυροβολισμοί.

Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στις φυλακές Τρίπολης όπου κρατούνται ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ένας αλλοδαπός κρατούμενους του σωφρονιστικού καταστήματος επιχείρησε να αποδράσει την ώρα που προαυλιζόταν, αλλά έγινε αντιληπτός από τους εξωτερικούς φρουρούς.

Πυροβόλησαν για εκφοβισμό και τελικά η απόδραση απέτυχε.

Όπως επισημαίνεται εκείνη την ώρα, στις 20:15 δηλαδή, ο συγκεκριμένος κρατούμενος ήταν μόνος του στο προαύλιο, καθώς είναι σε καθεστώς καραντίνας.

Συναγερμός για Πέτρο Φιλιππίδη: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές, έπεσαν πυροβολισμοί!

«Χείμαρρος» ο Ορέστης Τζιόβας για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Μιλάμε για δύο πολύ αλαζονικά άτομα»

Συνέντευξη στην «Real Life» παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρονταν μέχρι να καταλήξουν στην φυλακή.

Οι δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα

«Και οι δυο προφυλακισμένοι δε πληρώνουν τόσο τα ίδια τους τα αδικήματα, όσο την αλαζονεία τους. Μιλάμε για δυο πολύ αλαζονικά άτομα. Στις διαπροσωπικές σχέσεις, συχνά οι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια. Το λέω για όλη την κοινωνία αυτό. Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.

Ορέστης Τζιόβας: «Χαίρομαι που ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος»

Τα όρια καμιά φορά είναι και δυσδιάκριτα, δεν είναι ακριβείας. Πότε το φλερτ αρχίσει να γίνεται παρενόχληση; Και φυσικά δε προσπαθώ να καλύψω κανενός τα ατοπήματα. Το φλερτ εμπεριέχει το στοιχεί της διεκδίκησης. Διεκδικείς έναν άνθρωπο ερωτικά.

«Σε καμία περίπτωση δεν τους υπερασπίζομαι»

Για εμένα προσωπικά, τα όρια δεν είναι δυσδιάκριτα. Μπορώ να αντιληφθώ πότε τα ξεπερνάω. Τα όρια αυτά καθαυτά, όμως, είναι υποκειμενικά.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έκαναν πράγματα, εγώ τα έχω ακούσει και από αλλού. Η γενική κατακραυγή και το συντονισμένο κίνημα εναντίον τους έχουν να κάνουν κυρίως με την αλαζονεία τους, η οποία τους οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Χρειάζεται ένα επίπεδο, μόρφωση και καλλιέργεια για να μπορείς να θέσεις όρια. Σε καμία περίπτωση δε τους υπερασπίζομαι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share