Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόλος: Πέθανε από κορωνοϊό 56χρονος ανεμβολίαστος επιχειρηματίας!

Τραγική εξέλιξη!

5 Οκτωβρίου 2021 09:59
Βόλος: Πέθανε από κορωνοϊό 56χρονος ανεμβολίαστος επιχειρηματίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορωνοϊός: Έχασε την μάχη για τη ζωή 56χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, ο οποίος νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ της Λαμίας , λόγω έλλειψης κλινών στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ο 56χρονος δεν ήταν εμβολιασμένος και τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που του δημιούργησε ο ιός.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο του Βόλου, αρχίζει να γίνεται πιεστική αναφορικά με τα κρεβάτια της ΜΕΘ, τα οποία είναι γεμάτα, ενώ ανησυχίες εκφράζονται ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν καθώς οι μέρες προχωράνε προς το φθινόπωρο και οι άνθρωποι θα βρεθούν περισσότερο σε κλειστούς παρά σε ανοικτούς χώρους.

Βόλος: Πέθανε από κορβνοϊό 56χρονος ανεμβολίαστος επιχειρηματίας!

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο είναι ανεμβολιάστοι και αυτοί που βρίσκονται στην ΜΕΘ covid. Κάνουν έκκληση, κυρίως στους πολίτες μέσης ηλικίας να εμβολιαστούν, προκειμένου να προστατεύσουν τη ζωή τους από τον επιθετικό και σε πολλές περιπτώσεις θανατηφόρο ιό της Covid 19!

Νεκρός από κορωνοϊό 40χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών! Σε σοβαρή κατάσταση 14χρονη (Video)

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, μόλις στα 40 του χρόνια και μάλιστα ήταν πατέρας 4 παιδών, ενώ μία 14χρονη στη Δράμα νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή!

«Χθες στην Κρήτη πέθανε 40χρονος υγιέστατος ανεμβολίαστος», τόνισε ο καθηγητής Φαρμακολογίας Αχιλλέας Γραβάνης. Ενώ, Ελληνίδα εκπαιδευτικός ξέσπασε μέσω social media για την παρενέργεια την οποία υπέστη μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Pfizer, μια παρενέργεια που την έστειλε στη ΜΕΘ.

Στενός συγγενής μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τον 40χρονο μελισσοκόμο, πατέρα 4 παιδιών, που πάλεψε ένα μήνα στο νοσοκομείο, αλλά δεν τα κατάφερε. «Ήταν ξαφνικό, δεν είχε πρόβλημα υγείας. Του έπεσε ξαφνικά το οξυγόνο στο σπίτι. Πάλεψε ένα μήνα στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να διασωληνωθεί αλλά δεν τα κατάφερε» σημείωσε.

Είναι ένα από τα 14.920 θύματα κορωνοϊού που θρηνεί η χώρα μας με τον συγγενή του να υποστηρίζει πως δεν είναι αρνητής του εμβολίου.

«Δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, δεν ήταν αρνητής. Απλά είχε αναβάλλει τον εμβολιασμό του για αργότερα. Δεν ξέρω αν αυτό του στοίχισε τη ζωή. Νόσησαν όλοι οικογενειακώς. Τα τέσσερα παιδιά και η γυναίκα του. Εκείνοι όμως το πέρασαν ελαφριά», πρόσθεσε ο συγγενής του 40χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share