Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη μπορεί να είναι έξω σε 5 χρόνια» - Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης (Video)

«Απίθανο να μπορούσε να το κάνει όλο αυτό από μόνη της»

5 Οκτωβρίου 2021 09:31
Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη μπορεί να είναι έξω σε 5 χρόνια» - Αποκαλυπτικός ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με βιτριόλι: Σχολιάζοντας στην εκπομπή “Από τις 6” ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιου είδους ομάδα υποστήριξης, είπε πως θεωρεί απίθανο να μπορούσε να το κάνει όλο αυτό από μόνη της, παραπέμποντας και στις διαρροές προς τον Τύπο ότι είχε ζητήσει τη συνδρομή άλλων για την παρακολούθηση, για την προμήθεια του υλικού, αλλά και για το “μετά”, καθώς προσπάθησαν κάποιοι που δεν ήταν στη λίστα επισκεπτών, να μπουν στο νοσοκομείο.

Μιλώντας για την ποινή που μπορεί να επιβληθεί στην δράστρια είπε πως εάν παραμείνει το κατηγορητήριο ως έχει τότε το πλαίσιο ποινής με το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπη θα είναι 2 έως 8 χρόνια. “Μεσοβέζικα μιλώντας καθώς έχει εκτίσει και κάποιους μήνες, μπορεί να είναι έξω σε πέντε χρόνια. Εκείνη θα έχει βγει, ενώ η Ιωάννα θα έχει μπροστά της μια τεράστια ανηφόρα” είπε. Παράλληλα, η γυναίκα με το αρχικό «Μ» που φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την 36χρονη Έφη πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι «σπάει» τη σιωπή της.

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Οι μάρτυρες-«κλειδί» για την υπόθεση

Λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την 3η ημέρα της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. Παράλληλα, η γυναίκα με το αρχικό «Μ» που φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την 36χρονη Έφη πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι «σπάει» τη σιωπή της

Οι μάρτυρες-«κλειδί» για την υπόθεση

Στο βήμα του μάρτυρα θα βρεθούν σήμερα, οι γιατροί της Ιωάννας. Πρόκειται για τους ανθρώπους που, μαζί με την οικογένειά της, αποτελούν τα στηρίγματα της στον γολγοθά που ανεβαίνει.

Η γιατρός της Ιωάννας, διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριασίου, Μαρία Καλοφώνου θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» καθώς επανειλημμένως έχει εκφράσει τη θέση πως η νεαρή γυναίκα θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της από τα τραύματα που έχει υποστεί.

«Το βάθος και η έκταση των τραυμάτων, κάθε γιατρός θα μπορούσε να πει ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο. Έχει πολλά χειρουργεία ακόμα.» έχει αναφέρει η γιατρός αντικρούοντας εμμέσως πλην σαφώς τον ισχυρισμό της υπεράσπισης πως πρέπει να γίνει μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share