Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν άντεξε τον πόνο: Πέθανε η μητέρα του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μια εβδομάδα!

Ανείπωτος πόνος!

4 Οκτωβρίου 2021 11:58
Δεν άντεξε τον πόνο: Πέθανε η μητέρα του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μια εβδομάδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tραγωδία χωρίς τέλος στην Κρήτη, όπου μητέρα μία μόλις εβδομάδα μετά το θάνατο του γιου της σε τροχαίο, «έφυγε» από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 52χρονη γυναίκα δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της καθώς βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του παιδιού της, στην Πλατεία Κορνάρου.

‘Ηταν φιλόλογος στο Καπετανάκειο, και σήμερα, μια ακριβώς εβδομάδα μετά την ταφή του γιου της, θα την αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι, στις 14.00 το μεσημέρι, στο Νέο Κοιμητήριο, στο Ηράκλειο.

Πέθανε η μητέρα του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μια εβδομάδα!

Ανείπωτη τραγωδία

Μια μόλις εβδομάδα νωρίτερα, την περασμένη Δευτέρα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν, το 20χρονο αγόρι, που έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο.

Καθημερινά φίλοι του 20χρονου σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αφήνουν λουλούδια στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι αυτό το γλυκό παιδί, με όνειρα για το μέλλον, δεν θα ξαναδεί το φως της ημέρας. Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει πόσο απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός ακόμη νέου ανθρώπου.

Ο 20χρονος ταν φοιτητής στο ΕΛΜΕΠΑ και σπούδαζε στο τμήμα λογιστικής. Τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου, επέστρεφε από τη βόλτα του ωστόσο έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον άτυχο φοιτητή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share