Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της»: Σύζυγος Βιομήχανου "λάδωσε" την Έφη για να καταστρέψει την Ιωάννα!

Σοκαριστικό εξώφυλλο!

4 Οκτωβρίου 2021 09:10
«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της»: Σύζυγος Βιομήχανου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα εξώφυλλο που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με όσα αναφέρονται για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι απλά σοκαριστικά.

Ο λόγος για το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό», η οποία υποστηρίζει πως έχει αποσπάσει μαρτυρία κρατούμενου των φυλακών που αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στη δίκη της Έφης Κ., η οποία ομολόγησε πως «για προσωπικούς λόγους» επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της, μου ξελόγιασε τον γιο», φέρεται να υποστηρίζει ο κρατούμενος πως του είπε η σύζυγος διάσημου βιομηχάνου, της οποίας ο γιος «έπαιζε» τόσο με την 36χρονη βιτριολίστρια -που σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέλαβε τελικά το «έργο»- όσο και με το θύμα της επίθεσης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μητέρα του εν λόγω άνδρα έδωσε εντολή να βγει από τη μέση η Ιωάννα, καθώς φοβόταν την πιθανότητα εγκυμοσύνης της.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν όσα γράφτηκαν έχουν έστω και μια μικρή δόση αλήθειας, θα μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της»: Σοκαριστικό εξώφυλλο για την Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός για τον 36χρονο - «Για να βγει ο δικηγόρος του να μιλήσει σημαίνει ότι...»

Φαίνεται πως δεν έχουμε μάθει ακόμη τα πάντα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς ο κλοιός μοιάζει να σφίγγει ειδικά για τον 36χρονο, που είχε αρκετές κουβέντες περί του οξέως και των παρακολουθήσεων της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την Έφη.

«Εξόφθαλμο» χαρακτήρισε ο Γιάννης Μαρακάκης το να εκπροσωπούνται άνθρωποι από δικηγόρους που δεν είναι ούτε μάρτυρες ούτε κατηγορούμενοι στην υπόθεση, εννοώντας τον δικηγόρο του 36χρονου που φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση, τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ένας άγνωστος διάλογος των δύο γυναικών.

«Για να φτάσει να δοθεί βήμα στο δικηγόρο ενός εκ των φερόμενων εμπλεκόμενων, σημαίνει ότι όχι μόνο υπάρχει κλίμα, αλλά υπάρχουν ειδήσεις πολύ χρήσιμες για το δικαστήριο» εκτίμησε ο έμπειρος δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μαρακάκη, φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία «που θα καταδείξουν το μodus operandi της Έφης σε ότι αφορά στην προετοιμασία του εγκλήματος αλλά και για το τι ακολούθησε».

«Να φωτιστεί τι έγινε μετά την πράξη» τόνισε ο δικηγόρος, υπογραμμίζοντας ότι είναι αρκετά δύσκολο να μετατραπεί το κατηγορητήριο από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Οι δύο μάρτυρες που περιμένει η πλευρά της Ιωάννας

Στο φως έρχονται διαρκώς νέα στοιχεία. Ένας 36χρονος άνδρας που μιλούσε με την κατηγορούμενη, εξήγησε μέσω του δικηγόρου του πως η κατηγορούμενη είχε εμμονή με την Ιωάννα επί δύο χρόνια.

Επίσης έχουν κληθεί να καταθέσουν ακόμη δύο άτομα, μεταξύ των οποίων ο 40χρονος που φέρεται να ήταν το «μήλο της έριδος» στην υπόθεση.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Οκτωβρίου.

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησαν σχετικά οι κ.κ. Γιάννης Γλύκας, πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, και Φρόσω Φωτεινάκη, ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

«Η ανάκριση κράτησε πολύ. Αν είχε φανεί κάτι περίεργο, κάτι ποινικά κολάσιμο θα είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, σε ό,τι αφορά στα άλλα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση», σημείωσε ο κ. Γλύκας.

«Είναι σημαντικό το πώς εμφανίζεται η κατηγορούμενη στην υπόθεση. Κρίνεται κυρίως η προσωπικότητα, η πράξη είναι ομολογημένη. Η απολογία της θα δείξει κατά πόσο έχει μεταμεληθεί η όχι, και μπορεί να λειτουργήσει ως ελαφρυντικό αλλά και στην ποινή», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share