Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Τρομερές αποκαλύψεις για τον 36χρονο - «Η Έφη του ζητούσε να...»

Νέες λεπτομέρειες για το ρόλο του πιθανού συνεργού

2 Οκτωβρίου 2021 13:05
Επίθεση με βιτριόλι: Τρομερές αποκαλύψεις για τον 36χρονο - «Η Έφη του ζητούσε να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλαπλά ερωτήματα προκαλούν τα νεότερα στοιχεία για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, με τις Αρχές να επιχειρούν να ρίξουν φως στον 36χρονο, που είχε επαφές με τη δράστιδα και ενδέχεται να είναι ο συνεργός.

Ο ίδιος βρίσκεται στη διάθεση του δικαστηρίου, όπως τόνισε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Κούκιος, μιλώντας στο Χαμογέλα και Πάλι, τη στιγμή που και ο 40χρονος Νώντας παραμένει άφαντος.

Η νέα τοποθέτηση του 36χρονου φερόμενου ως συνεργού

«Για ένα σοβαρό χρονικό διάστημα, κατά καιρούς, η κατηγορούμενη ζητούσε να παρακολουθεί ο εντολέας μου τον 40χρονο και την Ιωάννα. Ο εντολέας μου επειδή κατάλαβε ότι είχε εμμονή με τα δύο πρόσωπα, προσπαθούσε να την αποφύγει. Και της έλεγε ότι τους παρακολουθούσε, ενώ δεν ίσχυε. Και για να είναι πιο πειστικός της έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ των δύο ανθρώπων και ότι δεν χρειάζεται να ασχολείται» σημείωσε ο κ. Κούκιος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο 36χρονος γνώρισε την κατηγορούμενη μέσω της πρώην συντρόφου του. «Του ζητούσε να παρακολουθεί, επειδή θεωρούσε ότι θα μπορούσε να τον χειρίζεται. Κάτι που δεν ίσχυε».

Ο κ. Κούκιος υποστήριξε ότι δεν υπήρχε οικονομικές συναλλαγές μεταξύ του πελάτη του και της κατηγορουμένης, προκειμένου ο πρώτος να παρακολουθεί την Ιωάννα. «Όλα αυτά είχαν να κάνουν με τις εμμονές της κατηγορούμενης» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share