Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι του 32χρονου συντρόφου της

Δύσκολες στιγμές στο κελί για την 29χρονη

1 Οκτωβρίου 2021 22:05
Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι του 32χρονου συντρόφου της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κελί στον Κορυδαλλό βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι που μαζί με τον σύντροφό της κατείχαν 8 κιλά κοκαΐνης.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA παρουσίασε εικόνες από το σπίτι του 32χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για την κατοχή και διακίνηση 8 κιλών κοκαΐνης. Μαζί με την 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθησαν και τώρα κρατούνται στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Οι φωτογραφίες που φέρνει στο φως το MEGA είναι αμέσως μετά την έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι που ζούσε ο 32χρονος στο Παγκράτι.

Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Στον ανακριτή με τον σύντροφό της – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

Όπως φαίνεται οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό όλους τους χώρους. Από την κουζίνα, μέχρι το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι και το μπάνιο. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών δεν εντόπισαν μέσα στο σπίτι των 50 τετραγωνικών ναρκωτικές ουσίες.

«Δεν είχε την κυριότητα αυτών των κιλών, τα οποία έχουν ασφαλώς μεγάλη αξία και νομίζω ότι το φτωχικό του σπίτι και η οικονομική του κατάσταση αποτελούν αντικειμενική και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ως προς αυτόν τον ισχυρισμό μας» τόνισε ο δικηγόρος του 32χρονου κατηγορούμενου Σταύρος Γεωργόπουλος.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται συντετριμμένος στο κελί του και δηλώνει μετανιωμένος. «Έχει μετανιώσει, αλλά θέλει να αντιμετωπιστεί από την ελληνική δικαιοσύνη ως ένας απλός μεταφορέας» πρόσθεσε ο συνήγορός του.

Δύσκολες ώρες για την 29χρονη

Από το ριάλιτι της αγάπης… στο κελί του Κορυδαλλού. Λίγο πριν ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας η πρώην παίκτρια ριάλιτι με τον 32χρονο σύντροφό της, της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε και ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε ένα μήνα.

Η 29χρονη περνά δύσκολες ώρες στο κελί όπου κρατείται, ενώ εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά, τόσο για αυτά που βρέθηκαν σε βαλίτσα, όσο και για εκείνα που φέρεται να έριξε στη λεκάνη του σπιτιού της όταν μπήκε η Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, το μοντέλο αναμένει την απόφαση των δικαστικών αρχών για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share