Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονου στην Πάτρα

Missing alert!

1 Οκτωβρίου 2021 16:39
Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονου στην Πάτρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Πάτρας ο Χρυσοβαλάντης Μπασιλάρης, 29 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χρυσοβαλάντη Μπασιλάρη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου σήμερα 1/10/2021 κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χρυσοβαλάντης Μπασιλάρης έχει ύψος 1,72 μ., είναι αδύνατος, έχει σγουρά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα για την εξαφάνιση 15χρονης

Συναγερμός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μια 15χρονη εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα και αναζητείται, τη στιγμή που στο Χαϊδάρι αίσια έληξαν οι έρευνες για μια 22χρονη.

Πρόκειται για την η Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά 15 ετών, αφγανικής καταγωγής τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την περιοχή τις 25/09/2021 και ώρα 20:00

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη σήμερα, 28/9/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά μετά από αίτημα της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Τα στοιχεία της 15χρονης

Η Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φόρεμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφάνιση 15χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share