Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Κλείνει η Κατεχάκη από τη Μεσογείων ως την Κηφισίας μέχρι τις 14:30 - Τι έχει συμβεί

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα

1 Οκτωβρίου 2021 09:58
Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Κλείνει η Κατεχάκη από τη Μεσογείων ως την Κηφισίας μέχρι τις 14:30 - Τι έχει συμβεί
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Kλειστή θα είναι από τις 9:30 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι η λεωφόρος Κατεχάκη, από το ύψος της Μεσογείων έως και την Κηφισιάς. Παράλληλα, ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον Κηφισό, όπου αυτοκίνητο «απογειώθηκε» και πέρασε στο άλλο ρεύμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ θα μείνει κλειστή για την κυκλοφορία από τις 09:30 έως τις 14:30 η οδός Κατεχάκη από τη λεωφόρο Μεσογείων έως τη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς λεωφόρο Κηφισίας.

Οι οδηγοί καλούνται να αλλάξουν δρομολόγιο για να κινηθούν στους γύρω δρόμους και δεδομένα θα δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Κλείνει η Κατεχάκη από τη Μεσογείων ως την Κηφισίας μέχρι τις 14:30

Σύμφωνα με τον χάρτη της Google για την κίνηση λίγο μετά τις 9:30 αυξημένη είναι η κυκλοφορία στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων προς το κέντρο της Αθήνας ενώ προβλήματα υπάρχουν και στον Κηφισό, στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι το ύψος του Περιστερίου και στη συνέχεια στο ύψος της Πέτρου Ράλλη ενώ στην άνοδο αυξημένη είναι η κίνηση από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Ιωνία. Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share