Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;» - Στο «φως» τα μηνύματα μεταξύ της Έφης και φερόμενου συνεργού (Video)

Νέα στοιχεία στην επιφάνεια

1 Οκτωβρίου 2021 08:01
Επίθεση με βιτριόλι: «Παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;» - Στο «φως» τα μηνύματα μεταξύ της Έφης και φερόμενου συνεργού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφασίστηκε να συνεχιστεί στις 5 Οκτωβρίου, το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως τα μηνύματα μεταξύ της 36χρονης κατηγορουμένης Έφης με τον φερόμενο συνεργό της. Παράλληλα, σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας για τη δίκη της επίθεσης με βιτριόλι, με τον ίδιο να μιλά στο Mega και να αναφέρει άγνωστες λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Όπως παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην εκπομπή του Alpha, η δράστιδα κάλεσε τον 36χρονο άνδρα στις 4.58 τα ξημερώματα χωρίς να λάβει απάντηση. Μετά την επίθεση με βιτριόλι, η 36χρονη κάλεσε τον άνδρα ακόμα 6 φορές, από τις 9.59 το πρωί μέχρι τις 10.22 χωρίς επίσης να της απαντά. Αναπάντητη ήταν η κλήση της 36χρονης προς τον 36χρονο και στις 2.58 τα ξημερώματα.

Ο ίδιος φαίνεται πως απάντησε μόνο σε μία κλήση που διήρκησε ελάχιστα δευτερόλεπτα. «Καλημέρα Ν… τι κάνεις; Παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;» έλεγε σε ένα από τα μηνύματά της το 2019. «Έλα ρε συ Ν… καλησπέρα! Είμαι η φίλη της… Τον βρήκες αυτόν;» ήταν ένα άλλο από τα μηνύματά της.

Επίθεση με βιτριόλι: «Ξέσπασε» στην Έφη η Ιωάννα - «Θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ντρέπεσαι καθόλου;»

Τα «ξεσπάσματα» προς την 36χρονη Έφη, που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, δεν ήταν λίγα στην επί της ουσίας σημερινή (30/9) πρώτη ημέρα της δίκης, με την Ιωάννα να της απευθύνει πάλι το λόγο στη διακοπή της δίκης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κοιτώντας κατάματα την 36χρονη της είπε: «Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει…».

Και συνέχισε: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις να παίζεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες… Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share