Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Αυτοκίνητο «απογειώθηκε» και πέρασε στο άλλο ρεύμα - Δύο τραυματίες (Video)

Κλειστό το ρεύμα ανόδου - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο

1 Οκτωβρίου 2021 07:21
Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Αυτοκίνητο «απογειώθηκε» και πέρασε στο άλλο ρεύμα - Δύο τραυματίες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα ανόδου, με απολογισμό δύο τραυματίες. Ενώ, τραγωδία είχαμε στη Πάτρα με έναν ποδηλάτη να αφήνει την τελευταία του πνοή σε ένα φονικό τροχαίο.

Πώς έγινε το τροχαίο

Συγκεκριμένα, στις 3:40 το πρωί Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο επιβάτες που κινείτο στη λεωφόρο με κατεύθυνση προς Πειραιά εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στα κιγκλιδώματα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, χωρίς όμως να είναι γνωστή -μέχρι στιγμής- η κατάσταση της υγείας τους. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο από το ρεύμα ανόδου.

Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στην άνοδο του Κηφισού από τον Πειραιά, γεγονός που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα.

Θλίψη στην Εύβοια: Πέθανε η 29χρονη διασωληνώμενη, θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Έναν ακόμη νέο άνθρωπο θρηνεί η Εύβοια, σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή. Η 29χρονη κοπέλα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο το οποίο είχε γίνει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στην εθνική οδό Χαλκίδας - Αιδηψού, στο ύψος των Λουτρών Αιδηψού, έχασε το απόγευμα της Κυριακής (26/9) τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως φράφει το Lamiareport.gr, η 29χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου "Γεννηματάς", όπου και κατέληξε συνέπεια των σοβαρότατων τραυμάτων της από τη σύγκρουση.

Η κοπέλα ήταν συνεπιβάτης σε μηχανή που οδηγούσε 20χρονος που συγκρούστηκε με τζιπ, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο και τα δύο παιδιά, αιμόφυρτα στην άσφαλτο.

Θλίψη στην Εύβοια: Πέθανε η 29χρονη διασωληνώμενη, θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Ιστιαίας στη Λίμνη Ευβοίας, παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνεται το χτύπημα από τη μηχανή.

Θυμίζουμε ότι στην Αθήνα είχαν διακομιστεί και τα δύο παιδιά, με την κατάσταση του 20χρονου οδηγού της μηχανής να χαρακτηρίζεται λιγότερο σοβαρή σε σχέση με της κοπέλας, που δυστυχώς κατέληξε. Σχετική δικογραφία έχει σχηματιστεί από το ΑΤ Ιστιαίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share