Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πάμε Φώτη: Η στιγμή που ο 6χρονος παίρνει εξιτήριο στην Πάτρα

Τα κατάφερε ο μικρός ήρωας

30 Σεπτεμβρίου 2021 18:33
Πάμε Φώτη: Η στιγμή που ο 6χρονος παίρνει εξιτήριο στην Πάτρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνηση και χαμόγελα έφερε η στιγμή, όπου ο 6χρονος Φώτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Πάτρας, έχοντας βγει από τη ΜΕΘ Παίδων.

Ο 6χρονος Φώτης, που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ, βγήκε νικητής και επέστρεψε στο σπίτι του. Όλοι του ευχήθηκαν περαστικά και φώναξαν με μια φωνή «Πάμε Φώτη».

Σύμφωνα με τo tempo24 τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο, όμως θα είναι για έναν τυπικό ιατρικό έλεγχο, με τον ίδιο να ζητά κάτι ιδιαίτερο μόλις ξύπνησε.

Ο Φώτης τραυματίστηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου κατά την διάρκεια αγώνων επίδειξης καρτ στο κέντρο της Πάτρας και από την πρώτη στιγμή, τον συνόδευαν οι προσευχές και οι ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση.

«Σχεδόν πέταξε» - Συγκλονίζει ο πατέρας του

Ο πατέρας του 6χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ στην Πάτρα μίλησε στο thebest.gr. Ο πατέρας του 6χρονου εξήγησε ότι, ακόμα, δεν είχε δει βίντεο από τη στιγμή που συνέβησαν όλα.

«Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το καρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε». Ο ίδιος ανέφερε ότι η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το παιδί ευτυχώς δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι του.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share