Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κεραμεικός: Εφοδος της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού στην Ιερά Οδό

Πληροφορίες για ναρκωτικά

30 Σεπτεμβρίου 2021 16:27
Κεραμεικός: Εφοδος της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού στην Ιερά Οδό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφοδος της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος σε μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή του Κεραμεικού και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Ιεράς Οδού έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πάνοπλοι άνδρες της Υπηρεσίας εισέβαλαν στην επιχείρηση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για την ύπαρξη ναρκωτικών.

Κεραμεικός: Εφοδος της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού στην Ιερά Οδό

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 32χρονο για διακίνηση ενός τόνου κάνναβης!

Μια ακόμη ανατριχιαστική είδηση έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας συνελήφθη στη συμπρωτεύουσα για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης στη Σουηδία.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη ύστερα από τη συνεργασία Ελλήνων και Σουηδών αστυνομικών, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρησιακών Ομάδων Αναζήτησης Διωκόμενων (ENFAST) ενώ, η ποσότητα κάνναβης την οποία κατηγορείται ότι διακινούσε είναι άνω του ενός τόνου, με παρόμοια υπόθεση να υπάρχει στην Κρήτη.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα, είναι 32 χρονών, Σουηδός υπήκοος με ιρακινές ρίζες. Σύμφωνα με τα σουηδικά διωκτικά έγγραφα, η εις βάρος του καταλογιζόμενη πράξη τελέστηκε τον περυσινό Νοέμβρη, όταν «μαζί με άλλα μέλη του κυκλώματος κατελήφθησαν να κατέχουν έναν τόνο και 201 κιλά κάνναβης, επιμελώς κρυμμένα σε κοίλες πλάκες από πέτρα, εντός εισαγόμενου φορτίου μαρμάρινων πλακιδίων». Κατά τη σύλληψή του επέδειξε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή του στην ελληνική επικράτεια.

Νωρίτερα το μεσημέρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έκδοσής του στη Σουηδία. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως βρισκόταν για «τουρισμό» στην Ελλάδα και αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ δήλωσε ότι συναινεί να εκδοθεί στη Σουηδία. Παραμένει υπό κράτηση μέχρι την έκδοσή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share