Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Παίρνει εξιτήριο ο 6χρονος που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του

30 Σεπτεμβρίου 2021 13:43
Πάτρα: Παίρνει εξιτήριο ο 6χρονος που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει από στιγμή σε στιγμή ο 6χρονος Φώτης που είχε τραυματιστεί στις 23 Σεπτεμβρίου στη διάρκεια αγώνα επίδειξης καρτ, όταν αγωνιστικό που κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα τον παρέσυρε.

Η κατάσταση του 6χρονου Φώτη, που τραυματίστηκε βαριά και βρέθηκε διασωληνωμένος μετά το τραγικό ατύχημα στην Πάτρα, παρουσίασε σημαντική βελτίωση μέρα με την μέρα και οι γιατροί αποφάσισαν ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ξεπέρασε κάθε κίνδυνο

Ο μικρός Φώτης βγήκε νικητής. Μιλά πλέον κανονικά, ξεπερνώντας ακόμη ένα εμπόδιο, γεμίζοντας χαρά, την οικογένειά του και τους γιατρούς που από την πρώτη στιγμή είναι κοντά του στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ο μικρός Φώτης θα συνεχίσει την αποθεραπεία για να επανέλθει πλήρως στη φυσιολογική ζωή του.

Μάλιστα ο πατέρας του Φώτη, Θανάσης Κοσπέτας πριν από λίγη ώρα έκανε δηλώσεις στους τοπικούς δημοσιογράφους εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς του νοσοκομείου.

 Πάτρα: Παίρνει εξιτήριο ο 6χρονος που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Πάτρα: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο 6χρονος Φώτης όταν ξύπνησε

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του 6χρονου Φώτη από την Πάτρα, που είχε χτυπήσει στο κεφάλι σε αγώνα καρτ στην αχαϊκή πρωτεύουσα την Κυριακή (19/9), με τους γονείς του να είναι ανακουφισμένοι.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 6χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχει μάλιστα διαφύγει τον κίνδυνο.

Όταν άνοιξε τα μάτια του, η οικογένεια του ήταν εκεί. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Mega.

Σημειώνεται πως το πρώτο πράγμα που ζήτησε το αγόρι ήταν παγωτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου.

Πώς έγινε το ατύχημα

Εξάλλου, περιγράφοντας πως συνέβη το ατύχημα, ο πατέρας του Φώτη σημείωσε: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share