Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αιματηρό επεισόδιο στις Σέρρες - 23χρονη μαχαίρωσε τον σύντροφό της μετά από καβγά

Τον μαχαίρωσε με αιχμηρό αντικείμενο

30 Σεπτεμβρίου 2021 08:12
Αιματηρό επεισόδιο στις Σέρρες - 23χρονη μαχαίρωσε τον σύντροφό της μετά από καβγά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι σημειώθηκε στις Σέρρες, τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν κατά τη διάρκεια καβγά η γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της με αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα, ένας 43χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με τραύμα στη κοιλιακή χώρα, μετά από λεκτικό καβγά με την 23χρονη σύντροφό του.

Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου, ενώ ο 43χρονος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σερρών, είναι εκτός κινδύνου και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Από την Αστυνομία Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της 23χρονης για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Χανιά: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρια για τα μάτια μιας γυναίκας

Χανιά: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρια για τα μάτια μιας γυναίκας

Άγριος καυγάς σημειώθηκε στα Χανιά για τα.. μάτια μίας γυναίκας. Εξελίχθηκε σε μαχαίρωμα με συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα έγιναν τα ξημερώματα σε κεντρικό σημείο της πόλης όταν ένας Σύρος άρχισε να καυγαδίζει έντονα με έναν Μαροκινό. Ο καυγάς πήρε γρήγορα άγριες διαστάσεις με τον Σύρο να βγάζει το μαχαίρι και να επιτίθεται στον Μαροκινό με αποτέλεσμα να τον τραυματίζει στο χέρι.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο των Χανίων.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον Σύρο με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών ενώ τελικά πέρασαν… χειροπέδες και στον Μαροκινό εξαιτίας του ότι δε διέθετε νόμιμα έγγραφα παραμονής του στη χώρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share