Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άγρια επεισόδια έξω από σχολείο στη Θεσσαλονίκη: Ξύλο με καδρόνια και σουγιάδες! (Video)

Δύο φοιτητές σοβαρά τραυματισμένοι

28 Σεπτεμβρίου 2021 10:22
Άγρια επεισόδια έξω από σχολείο στη Θεσσαλονίκη: Ξύλο με καδρόνια και σουγιάδες! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί σε διαμαρτυρία φοιτητών, έξω από το 1ο-2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας φοιτητικών συλλόγων έξω από το σχολείο, ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από το σχολείο και επιτέθηκε στους διαδηλωτές.

Πέταξαν πέτρες, όπως κι διάφορα άλλα αντικείμενα και πυρσούς. Μάλιστα χτύπησαν με κοντάρια τους φοιτητές, ενώ δύο εξ αυτών φαίνεται να έχουν τραύματα στο κεφάλι.

Επεισόδια με αντιεμβολιαστές έξω από το Βελλίδειο - Μολότοφ, πέτρες και χημικά

Επεισόδια ξέσπασαν τελικά στην κινητοποίηση των αντιεμβολιαστών και ατόμων που διαμαρτύρονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και συγκεντρώθηκαν, αρχικά, στον Λευκό Πύργο και κινήθηκαν προς το Βελλίδειο.

Λίγο πριν τις 20:00, ομάδες αντιεμβολιαστών επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Βελλίδειο, με τους αστυνομικούς να απαντούν με ρίψη δακρυγόνων και νερού, από τους «Αίαντες».

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, για τα οποία «επιστρατεύτηκαν» 5.500 αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα, «Αίαντες» και άλλες μονάδες.

«Εεε, οοο, πάρτε το εμβόλιο και φύγετε από δω»

Οι διαδηλωτές -ελάχιστοι εκ των οποίων φορούν μάσκες και ουδείς κρατά αποστάσεις- που μαζεύτηκαν στον Λευκό Πύργο κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν... ευφάνταστα συνθήματα κατά του εμβολιασμού («εεε, οοο, πάρτε το εμβόλιο και φύγετε από δω»), της κυβέρνησης και των Μέσων Ενημέρωσης. Στο σημείο βρέθηκαν και φυλλάδια του νέου κόμματος του καταδικασμένου για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share