Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση βιτριόλι: Τ' αποκάλυψε όλα η αδερφή της 36χρονης για τον 40χρονο - «Είχε δεσμό...»

«Έσπασε» τη σιωπή της

28 Σεπτεμβρίου 2021 08:48
Επίθεση βιτριόλι: Τ' αποκάλυψε όλα η αδερφή της 36χρονης για τον 40χρονο - «Είχε δεσμό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία για την 36χρονη δράστιδα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έρχονται στο φως, λίγες ώρες πριν τη συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες. Παράλλλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ», αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία φίλης της δράστριας.

Η αδερφή και η φίλη της κατηγορούμενης φέρεται να αποκάλυψαν νέες λεπτομέρειες για τη ζωή της πριν ομολογήσει ότι εκείνη ήταν που επιτέθηκε στην Ιωάννα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η στενή φίλη της 36χρονης ανέφερε ότι τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχε γνωρίσει κανέναν σύντροφός της, απαντώντας στο ερώτημα για τον 40χρονο, φερόμενο ως «Μήλον της Έριδος» και αφορμή για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.

«Ήταν πάντα με το χαμόγελο. Έπαιρνε αρκετά χρήματα από τη δουλειά της και συζούσε με την αδερφή της. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχε γνωρίσει κανέναν σύντροφό της, ούτε μόνιμο, ούτε περιστασιακό. Η κατηγορούμενη δεν μιλούσε για τα προσωπικά της. Δεν ξέρω τι μπορεί να της είχε κάνει για να την φτάσει εκεί», φέρεται να κατέθεσε η φίλη της. Η κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει προταθεί να παρευρεθεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο.

Αδερφή 36χρονης: «Είχε άλλον μόνιμο δεσμό και όχι τον 40χρονο»

Από την πλευρά της, η αδερφή της κατηγορούμενης που συζούσε μαζί της φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κ. Κουσουλού, ότι η 37χρονη διατηρούσε μόνιμη σχέση με κάποιον άνδρα, ο οποίος όμως δεν ήταν ο 40χρονος.

Συγκεκριμένα, φέρεται να της είχε συστήσει μόνο έναν άνδρα, τον οποίο είχε φέρει στο σπίτι τους και με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, και δεν ήταν ο 40χρονος που παρουσιάστηκε ως «Μήλον της Έριδος» για την επίθεση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν από το εργασιακό περιβάλλον της κατηγορούμενης. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να συνεχιστεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Νέα ντοκουμέντα: Τι αποκάλυψε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συνομιλιών της 36χρονης

Με ποιον μίλησε μέσω viber η 36χρονη την επόμενη μέρα της επίθεσης στην Ιωάννα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share