Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο σύντροφός της παίκτριας ριάλιτι: «Αν της το είχα πει, θα με απέτρεπε»

«Την έχω φέρει σε δύσκολη θέση, θέλω να δεχτώ την ποινή μου»

27 Σεπτεμβρίου 2021 15:14
Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο σύντροφός της παίκτριας ριάλιτι: «Αν της το είχα πει, θα με απέτρεπε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Κορυδαλλό είναι ο 32χρονος σύντροφος της παίκτριας ριάλιτι που συνελήφθη πριν λίγο καιρό στη Νέα Σμύρνη με 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, ειδικά σε ό,τι το μοντέλο, το οποίο επίσης κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών.

«Σε όλη μου τη ζωή έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά. Από τα 13 μου δουλεύω. Καλοκαίρια σεζόν και χειμώνα στην Αθήνα. Έχω υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο. Έχω κάνει πράγματα, τα οποία τα κάνουν φυσιολογικά άτομα. Δουλεύω, πήγα στρατό, έχω λευκό ποινικό μητρώο, δεν με έχουν σταματήσει ποτέ, δεν έχω ούτε αυτόφωρο. Ζούσα σε ένα μικρό σπίτι 50 τετραγωνικών, το οποίο δεν είναι δικό μου, είναι με ενοίκιο, δεν έχω στο όνομά μου περιουσία και αυτά τα ναρκωτικά που κατέσχεσαν δεν ήταν δικά μου. Και είμαι σίγουρος ότι αυτό το γνωρίζουν και οι αστυνομικοί. Δεν μου ανήκουν. Από εκεί και πέρα ξέρω ότι έκανα λάθος. Ήταν λάθος αυτό που έκανα, το ξέρω. Δεν ήθελα να το κάνω, αναγκάστηκα και το έχω μετανιώσει», είπε αρχικά ο 32χρονος.

 σύντροφός παίκτριας ριάλιτι

«Την έχω φέρει σε δύσκολη θέση» λέει ο 32χρονος

Αναφερόμενος στην σύντροφό του είπε ότι την έχει φέρει σε δύσκολη θέση και ότι το μόνο που θέλει είναι εκείνη να βγει από τη φυλακή.

«Κοιτάξτε, λάθη κάνουμε όλοι μας. Ίσως με συγχωρέσει, ίσως όχι, δεν το ξέρω αυτό. Σημασία έχει πρώτα να είμαστε καλά, να αντέξουμε σε όλο αυτό που γίνεται και όσο πιο γρήγορα να φύγει από εδώ. Τώρα το ότι με αγαπάει… είναι αμοιβαίο αυτό. Την έχω φέρει σε δύσκολη θέση, όμως τα συναισθήματα δεν ξέρω αν αλλάζουν», τόνισε, αν και όπως είπε δεν κατάφερε να την πλησιάσει.

«Το επιχείρησα, όμως είναι πολύ δύσκολες οι ημέρες που περνάμε και δεν ξέρω αν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσω να της μιλήσω. Γιατί και εκείνη περνάει τον δικό της Γολγοθά», συνέχισε.

Ζήτησε από το μοντέλο για μια ακόμη φορά συγγνώμη.

«Αν μπορούσα να το αλλάξω, θα το άλλαζα και θα της το είχα πει. Γιατί ξέρω ότι θα με είχε αποτρέψει. Είναι 100% σίγουρο ότι θα με είχε αποτρέψει από το να πήγαινα να κάνω το λάθος με τη μεταφορά. Κι ας ήταν σοβαρός ο λόγος με τις απειλές. Θα με είχε αποτρέψει και θα την είχε βρει την άκρη να με βοηθήσει. Δε θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Είναι πολύ λογικό άτομο. Πολύ σταθερό άτομο και έχει το μυαλό να αποφεύγει τα λάθη και να διορθώνει τα πράγματα με τη λογική. Και θα το είχε κάνει, αλλά δεν ήθελα να της το πω, γιατί φοβόμουν ότι θα την έχανα», είπε.

 σύντροφός της παίκτριας ριάλιτι κοκαΐνη

Τι έγινε τη μέρα της σύλληψης

«Η Έ.. δεν κοιμόταν κάθε μέρα μαζί μου. Εκείνη την ημέρα, όμως, ήταν στο σπίτι. Και με έψαχνε για αρκετές ώρες. Όταν εγώ δεν είμαι στο σπίτι, βάζει τον σύρτη στην πόρτα, όπως νομίζω κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν είναι μόνες τους. Επίσης, έχω και ένα σκύλο, ο οποίος ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω. Είναι τέτοιο το σκυλί μου, και έτσι βάζει σύρτη πάντα. Τη χρέωσαν ότι πέταγε άγνωστη ποσότητα στην τουαλέτα. Κανείς δεν την είδε να κάνει κάτι τέτοιο. Η κοπέλα ήταν στην τουαλέτα και της χρεώνουν αυτό το πράγμα. Τη χρεώνει η κατάθεση ενός αστυνομικού που δεν είδε τίποτα, αφού η πόρτα ήταν κλειστή και η κοπέλα στην τουαλέτα. Μακάρι όλο αυτό να τελειώσει. Και όταν γίνει το δικαστήριο να καταλάβουν ότι δεν έχει καμία σχέση. Να το βρουν όσο πιο σύντομα γίνεται για να την αφήσουν ελεύθερη», είπε.

Τέλος ο 32χρονος τόνισε πως είχε συμφωνήσει να κάνει αυτή τη μεταφορά για να κλείσει το χρέος του και δε θα ξαναέκανε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλές τόσο για τη ζωή του, όσο και για τη ζωή της συντρόφου του, ενώ αρνείται πως ο παραλήπτης της βαλίτσας με την κοκαΐνη ήταν ο ίδιος. «Ξέρω τι έκανα. Έκανα μια μεταφορά για λογαριασμό άλλων. Δεν ήταν δικά μου, δεν έκανα διακίνηση, δεν έκανα τίποτα απ’ αυτά που λένε. Θέλω να δεχτώ την ποινή μου», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share