Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Εξέλιξη θρίλερ στην Ηλιούπολη: «Με βίαζε έχοντας το όπλο του... με χτυπούσε για να ικανοποιείται» - Ακόμη τέσσερις κοπέλες κατήγγειλαν τον αστυνομικό (Video)

Ανατριχιαστικές καταγγελίες

26 Σεπτεμβρίου 2021 14:10
Εξέλιξη θρίλερ στην Ηλιούπολη: «Με βίαζε έχοντας το όπλο του... με χτυπούσε για να ικανοποιείται» - Ακόμη τέσσερις κοπέλες κατήγγειλαν τον αστυνομικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τουλάχιστον τέσσερις ακόμη κοπέλες έχουν εμφανιστεί στην ανακρίτρια και έχουν καταθέσει σε βάρος του αστυνομικού από την Ηλιούπολη. Παράλληλα, σοκάρουν οι καταγγελίες της δικηγόρου της πρώην συντρόφου του 39χρονου αστυνομικού.

Τις δύο από αυτές, όπως αποκάλυψε η ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος φέρεται να τις προσέγγισε μέσω διαδικτύου και με συνεχή μηνύματα έκανε προσπάθεια να τις πείσει να εκδίδονται. Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς οι κοπέλες δεν δέχθηκαν ούτε να τον συναντήσουν.

Ωστόσο, μια άλλη κοπέλα 27 ετών, όπως κατέθεσε στην ανακρίτρια, έζησε την κόλαση που βίωσε και η 19χρονη που έκανε γνωστή την υπόθεση, με τον αστυνομικό να την απειλεί και να την κρατά με τη βία.

«Με βίαζε πάντα έχοντας σε εμφανές σημείο το όπλο του. Κατά τους βιασμούς με χτυπούσε. Είπε ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτό, αλλιώς θα σκοτώσει τους γονείς μου … Μου έδινε να πιω κάποια χάπια τα οποία δεν γνώριζα τι ήταν και είχα διάφορες παρενέργειες», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η 27χρονη.

Μάλιστα, αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησε δανεικά από τον αστυνομικό, ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε και την πίεζε να συμμετέχει σε ταινίες πορνό, λέγοντας ότι αργότερα θα έβρισκε κι άλλες κοπέλες.

«Μου έλεγε ότι εφόσον είχαν γυριστεί ταινίες δεν υπήρχε επιστροφή γιατί αυτές μένουν. Αυτό ήθελε να πετύχει από την αρχή, να με εκβιάζει μέσω των ταινιών … Μου έλεγε επίσης ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω και ότι αν τον δώσω και μιλήσω αυτός θα βγει λάδι…», λέει ακόμα στην κατάθεσή της η 27χρονη.

Όταν προσπαθούσε να ξεφύγει ο 39χρονος την ξυλοκοπούσε λέει η κοπέλα και προσθέτει: «Δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι, μου έφερνε φαγητό ο κατηγορούμενος και δεν πήγαινα στη σχολή μου. Επειδή όμως είχαν πάρει τηλέφωνο και με ρωτούσαν για τις απουσίες, με άφησε μια φορά να πάω για να τα καλύψω».

Η έρευνα της ανακρίτριας είναι εν εξελίξει για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται άλλα πρόσωπα, την ώρα που ο αστυνομκός-μαστροπός παραμένει προφυλακισμένος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share