Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλίψη στην οικογένεια του Κώστα Μπακογιάννη - Στο πλευρού του η Σία Κοσιώνη

Δύσκολες ώρες

26 Σεπτεμβρίου 2021 13:55
Θλίψη στην οικογένεια του Κώστα Μπακογιάννη - Στο πλευρού του η Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη επικρατεί στην οικογένεια του Κώστα Μπακογιάννη, με την Σία Κοσιώνη να στέκεται στο πλευρό του καθώς σήμερα συμπληρώνονται 32 χρόνια από την ημέρα που ο Παύλος Μπακογιάννης έπεσε νεκρός από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Τον δολοφόνησαν στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, στις 7:58 το πρωί, στην είσοδο πολυκατοικίας που στεγαζόταν το γραφείο του επί της οδού Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας.

Η σημερινή ημέρα λοιπόν, είναι δύσκολη τόσο για τον γιο του Κώστα Μπακογιάννη, όσο και για την σύζυγό του Ντόρα Μπακογιάννη. Και οι δυο θέλησαν να κάνουν συγκινητικές αναρτήσεις στα social media με αφορμή την δολοφονία του.

Οι αναρτήσεις του Κώστα και της Ντόρας Μπακογιάννη

«32 χρόνια μετά, οι ιδέες και τα πιστεύω σου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η τρομοκρατία και η τυφλή βία δεν θα νικήσουν. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε η κ. Μπακογιάννη.

Από την άλλη, ο γιος του και δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε στο facebook το τραγούδι με τίτλο «Κοίτα μπαμπά».

Από την άλλη δείτε μία φωτογραφία ντοκουμέντο με την Σία Κοσιώνη και το νυφικό της από τον γάμο της.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου με το... καπάκι στο χέρι

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης το ανακοίνωσε μάλιστα με χιούμορ, μετά τις αναληθείς φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στα social media ότι δήθεν δεν είχε κάνει την πρώτη δόση, γιατί η σύριγγα είχε καλυφθεί με το καπάκι.

«Δεύτερη δόση και με το καπάκι στο χέρι αυτή τη φορά! Με το καλό να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί. Υγιείς και καλά», έγραψε στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share