Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή για να τη φτάσει εκεί πέρα!» - Η προκλητική μαρτυρία φίλη της 36χρονης

Τα ερωτήματα για το πρόσωπο-κλειδί

26 Σεπτεμβρίου 2021 10:43
Επίθεση με βιτριόλι: «Ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή για να τη φτάσει εκεί πέρα!» - Η προκλητική μαρτυρία φίλη της 36χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες μέρες πριν αρχίσει η ακροαματική διαδικασία (30/9) για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλαιοσπύρου το Μάιο του 2020, έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκλητικές μαρτυρίες που επιχειρούν να βγάλουν λάδι την 36χρονη κατηγορούμενη, μέχρι και να δικαιολογήσουν την αποτρόπαιη πράξης της εις βάρος της Ιωάννας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ», αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία φίλης της δράστριας, η οποία, αναφερόμενη στην επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα Παλαιοσπύρου, είπε: «Ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή για να τη φτάσει εκεί πέρα…»!

Μιλώντας για τη σχέση της με την κατηγορούμενη, η Α.Μ. είπε ότι «ήταν πάντα με το χαμόγελο. Έπαιρνε αρκετά χρήματα από τη δουλειά της και συζούσε με την αδελφή της. Τα τελευταία τρία χρόνια, δεν έχω γνωρίσει κανέναν σύντροφό της, ούτε μόνιμο, ούτε περιστασιακό. Δεν μιλούσε για τα προσωπικά της».

Από την πλευρά της, η αδελφή της 36χρονης είπε στην Αστυνομία ότι η κατηγορούμενη της είχε συστήσει μόνο έναν άνδρα, τον οποίο είχε φέρει στο σπίτι τους και με τον οποίο διατηρούσε δεσμό – σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν ήταν ο 40χρονος, το φερόμενο «μήλον της Έριδος», που έγινε η αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες, για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η κατηγορούμενη έχει βρει ορισμένους μάρτυρες υπεράσπισης για να καταθέσουν υπέρ της στη δίκη. Πρόκειται για τρία άτομα από το εργασιακό και φιλικό της περιβάλλον, τα οποία θα αναφερθούν στον χαρακτήρα της, τις σπουδές της, την οικογενειακή της κατάσταση και την εργασία της.

Σοκ με νέες αποκαλύψεις: Η δράστις ζητούσε να παρακολουθούν την Ιωάννα και τον 40χρονο

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που έγινε εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και η πρώτη μάρτυρας που θα εξεταστεί, θα είναι η ίδια.

Η δράστις επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο την περασμένη φορά, με την Ιωάννα να χαρακτηρίζει ότι με τη στάση της δείχνει πόσο ψυχρή και δειλή είναι για ακόμη μια φορά.

Τρία άτομα, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, φέρεται να γνώριζαν όσα σχεδίαζε επί μήνες η δράστις.

Μιλώντας στον ALPHA, ο συνήγορος ενός εκ των φερόμενων ως συνεργός στην υπόθεση, Αλέξανδρος Κούκιος είπε ότι «κατά καιρούς η κατηγορούμενη του ζητούσε να παρακολουθεί τόσο τον 40χρονο όσο και την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αρχικά του έλεγε μόνο για τον 40χρονο».

Ο συνήγορος δήλωσε ακόμη ότι «τού έκανε κάποιες νύξεις του στυλ «ξέρεις πού θα μπορούσε να βρει κανείς βιτριόλι;» και πρόσθεσε:

«Ακριβώς επειδή είχε διαπιστώσει ότι είχε μια περίεργη συμπεριφορά σε θέματα που αφορούσαν στην ερωτική της ζωή, ήταν εμμονική, ζηλόφθων και απότομη, προσπαθούσε να την αποφύγει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share