Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλο χτύπημα στον Πέτρο Φιλιππίδη: Η εξέλιξη που φέρνει την ανατροπή

Ανήσυχος ο ηθοποιός

25 Σεπτεμβρίου 2021 09:01
Μεγάλο χτύπημα στον Πέτρο Φιλιππίδη: Η εξέλιξη που φέρνει την ανατροπή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δύσκολη θέση παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό, με την αίτηση απόφυλακισής του να έχει απορριφθεί.

Ο Φιλιππίδης μετρά μία απώλεια, αυτή του δικηγόρου του, Θέμη Σοφού, ο οποίος αποκάλυψε στο dikastikoreportaz πως δεν εκπροσωπεί πλέον νομικά τον γνωστό πρωταγωνιστή.

«Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη», φέρεται να δήλωσε λακωνικά ο υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με την υπεράσπιση του Φιλιππίδη να έχουν αναλάβει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και η Κική Πακιρτζίδου.

«Μαζί με τη συνάδελφο Κική Πακιρτζίδου είμαστε στην υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη και θα σας έλεγα μόνο ένα πράγμα: Ότι διαδίδονται πολλές ειδήσεις που αφορούν τον κύριο Φιλιππίδη. Και τις διαψεύδω. Το μόνο που θα σας πω είναι πως αυτοί που γράφουν πως σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές στις ηθοποιούς, Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη και Αναστασοπούλου. Δεν προτίθεται να κάνει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ανακριβείς ειδήσεις. Τον έχω επισκεφτεί και έχουμε μιλήσει. Αναμφισβήτητα η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καλή», είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Δημητρακόπουλος.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό και όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το νομικό «διαζύγιο» Σοφού - Φιλιππίδη προέκυψε λόγω έντονων διαφωνιών των δύο πλευρών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share