Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάτρα: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο 6χρονος Φώτης όταν ξύπνησε

Συγκινούν οι γονείς του για το παιδί τους που σώθηκε

24 Σεπτεμβρίου 2021 21:15
Πάτρα: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο 6χρονος Φώτης όταν ξύπνησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του 6χρονου Φώτη από την Πάτρα, που είχε χτυπήσει στο κεφάλι σε αγώνα καρτ στην αχαϊκή πρωτεύουσα την Κυριακή (19/9), με τους γονείς του να είναι ανακουφισμένοι.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 6χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχει μάλιστα διαφύγει τον κίνδυνο.

Όταν άνοιξε τα μάτια του, η οικογένεια του ήταν εκεί. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Mega.

Σημειώνεται πως το πρώτο πράγμα που ζήτησε το αγόρι ήταν παγωτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου.

Πώς έγινε το ατύχημα

Εξάλλου, περιγράφοντας πως συνέβη το ατύχημα, ο πατέρας του Φώτη σημείωσε: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω».

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share