Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Έγκλημα στη Ρόδο: Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Αν κάποια στιγμή σας έρθει να σκοτώσετε γυναίκα...»

Ανατριχιάζει το μήνυμα του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι

24 Σεπτεμβρίου 2021 19:08
Έγκλημα στη Ρόδο: Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Αν κάποια στιγμή σας έρθει να σκοτώσετε γυναίκα...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το έγκλημα της Ρόδου, που συντάραξε το πανελλήνιο, με το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι να είναι «κόλαφος» απέναντι στον αυτοκτονήσαντα φονιά μέσω των social media, τη στιγμή που ραγίζουν καρδιές στην κηδεία της αδικοχαμένης Δώρας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στα stories της αναδημοσίευσε tweet του Άρη Χατζηστεφάνου με το εξής μήνυμα: «αν κάποια στιγμή σας έρθει να σκοτώσετε μία γυναίκα και μετά να αυτοκτονήσετε δοκιμάστε να το κάνετε με την αντίστροφη σειρά». Επίσης σε ακόμα ένα story η Ιωάννα έγραψε: «οι γυναίκες δεν είναι ιδιοκτησία σας».

Τα λόγια της στην Κατερίνα Καινούργιου για τη στάση προς τις γυναίκες

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε δηλώσει: «πάντα ήμουν ένας άνθρωπος και γυναίκα που αγαπούσε και εξακολουθώ να αγαπώ τις γυναίκες και πάντα πιστεύω στη δύναμη και την αλληλεγγύη των γυναικών. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε πιστέψει αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε αν ήμασταν περισσότερο ενωμένες και να στηρίζουμε η μια την άλλη. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες των γυναικών και πιστεύω ότι αν δείξουμε εμπιστοσύνη η μια στην άλλη τα πράγματα στην κοινωνία θα ήταν καλύτερα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share