Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Σκηνές τρόμου στη Λαμία: Έκοψε τις φλέβες του και προσπάθησε να γράψει το όνομα της αγαπημένης του σε φαρμακείο! (Video)

Οι αυτόπτες μάρτυρες να παρακολουθούσαν έντρομοι

24 Σεπτεμβρίου 2021 13:37
Σκηνές τρόμου στη Λαμία: Έκοψε τις φλέβες του και προσπάθησε να γράψει το όνομα της αγαπημένης του σε φαρμακείο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές τρόμου στη Λαμία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου λίγο πριν τις 11:30, όπου ένας άνδρας έκοψε τις φλέβες του και προσπάθησε να γράψει το όνομα της αγαπημένης του σε φαρμακείο! Επίσης, σοκ είχε προκληθεί πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Λαμίας με αυτόχειρα να κρέμεται από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Άτομο που έχει απασχολήσει στο κοντινό παρελθόν τις Αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά και φέρεται να είναι χρήστης ουσιών, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυράφι τις φλέβες στα χέρια του και στο υπόλοιπο σώμα.

Διήνυσε μια απόσταση πάνω από 50 μέτρα μέσα στο αίμα, φτάνοντας μέχρι τα Δικαστήρια στην οδό Καποδιστρίου, όπου και έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Στο σημείο επικράτησε πανικός από ανθρώπους που έτυχε να περνούν ή να βρίσκονται στο σημείο, βλέποντας έναν άντρα να τρέχει μέσα στα αίματα.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο φαρμακείο που βρίσκεται στη γωνία, προσπάθησε με τα αίματα να γράψει το όνομα της αγαπημένης του όπως έλεγε, η οποία τον είχε διώξει. Αστυνομικοί που περιπολούν στην πλατεία και στα Δικαστήρια ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και διακόμισε τον αιμόφυρτο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share