Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Νο 1 dance εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου έρχονται με την υποστήριξη της Βίκος Cola Zero Sugar!

Θα μεταδίδεται από το ραδιόφωνο και LiveStreaming

23 Σεπτεμβρίου 2021 12:15
Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Νο 1 dance εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου έρχονται με την υποστήριξη της Βίκος Cola Zero Sugar!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«TheDancemasters»: η Νο 1 dance εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, έρχεται μέσω του 95,2 AthensDeeJay από το Σαββατο 25/9 στις 18:00, με την υποστήριξη της Βίκος Cola ZeroSugar!

H εκπομπή «TheDancemasters» θα μεταδίδεται από το ραδιόφωνο και LiveStreaming μέσω Facebook και στο website του 95,2 AthensDeejay, on demand, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο home DJ booth.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ο πιο δημοφιλής μουσικός παραγωγός και Deejay θα είναι μαζί μας κάθε Σάββατο 18:00-20:00 με όλες τις Dance επιτυχίες ,με ζωντανές, μέσω zoom συνεντεύξεις διάσημων καλλιτεχνών και Djs αλλά και ζωντανές συνδέσεις με ακροατές της εκπομπής.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Νο 1 dance εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ο άνθρωπος που χρόνια τώρα μας κάνει να χορεύουμε ασταμάτητα, ετοιμάζει ένα δίωρο liveDJset με όλες τις Dance επιτυχίες. Η Βίκος Cola ZeroSugar στηρίζει τα μουσικά απογεύματα των “Dancemasters” και δροσίζει τις χορευτικές στιγμές μας!

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share