Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου: Ξύπνησε ο εφιάλτης 4,5 χρόνια μετά την απώλεια συζύγου και γιου στο τρομακτικό τροχαίο με την Porsche του Βακάκη

«Σε αγαπώ πολύ και δεν σου το είπα ποτέ»

24 Σεπτεμβρίου 2021 09:11
Θρήνος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου: Ξύπνησε ο εφιάλτης 4,5 χρόνια μετά την απώλεια συζύγου και γιου στο τρομακτικό τροχαίο με την Porsche του Βακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές περνά ο Υπάτιος Πατμάνογλου, τεσσεράμιση χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο με την πόρσε του Γιώργου Βακάκη, όπου έχασε τη σύζυγο και τον γιο του.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε τον πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» ύστερα από μάχη με καρκίνο και γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσα από το Facebook.

«Έδωσες την μάχη σου για 4,5 χρόνια με αυτό το τέρας, δεν έχω δει πιο δυνατό άνθρωπο στην ζωή μου, καλό παράδεισο πάτερα ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Σε αγαπώ πολύ και δεν σου το είπα ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θρήνος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου

"Δεν έχει καμία βάση ότι...": Ο Υπάτιος Πατμάνογλου σπάει την σιωπή του για την αποζημίωση από τον Mr. Jumbo!

Την δική του απάντηση έδωσε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, σε δημοσίευμα που ανέφερε ότι του επιδικάστηκε το ποσό του 1.200.000 ευρώ μετά το δυστύχημα στο οποίο έχασε γυναίκα και παιδί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος του Υπάτιου, Ιωάννης Ντεμογιάννης, ξεκαθάρισε πως όντως έχει εκδοθεί η απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ωστόσο το ποσό του 1.200.000 ευρώ επιδικάζεται σε όλους τους συγγενείς «και της Αποστολίας και του μικρού Παύλου».

Οι ενάγοντες ήταν δέκα και στο τέλος έμειναν εννέα γιατί είχε αποβιώσει η μία γιαγιά του Υπάτιου, εξήγησε ο δικηγόρος του Υπάτιου.

«Δεν έχει καμία βάση ότι το ποσό αυτό επιδικάζεται στον Υπάτιο. Επιδικάζεται σε όλους. Εννέα άτομα συνολικά. Δεν έχω εξουσιοδότηση να αναφέρω τα ποσά στον καθένα και τα ονόματα των εναγόντων» τόνισε ο κος Ντεμογιάννης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η απόφαση είναι πρωτόδικη και πως το ποσό δεν μοιράζεται ισόποσα. Τόνισε ακόμα, ότι το «ποσό αυτό επιδικάζεται σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρίας και του κυρίου Βακάκη. Είναι μέσα στα όρια που καλύπτει η ασφαλιστική εταιρία. Άρα η ασφαλιστική πληρώνει και όχι ο κύριος Βακάκης».

Η νέα ζωή του -Τι θα κάνει με το ποσό που θα λάβει

Στις αρχές του Οκτώβρη, ο Υπάτιος Πατμάνογλου ντύθηκε για δεύτερη φορά γαμπρός, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του Έμμυ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Με το ποσό που του αναλογεί από τη συνολική αποζημίωση του 1.200.000 ευρώ θέλει να κάνει κάτι στη μνήμη της οικογένειάς του και να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share