Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι - Σοκ με νέες αποκαλύψεις: Η δράστις ζητούσε να παρακολουθούν την Ιωάννα και τον 40χρονο

Τρία άτομα γνώριζαν όσα σχεδίαζε επί μήνες η δράστις

23 Σεπτεμβρίου 2021 14:18
Επίθεση με βιτριόλι - Σοκ με νέες αποκαλύψεις: Η δράστις ζητούσε να παρακολουθούν την Ιωάννα και τον 40χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που έγινε εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και η πρώτη μάρτυρας που θα εξεταστεί, θα είναι η ίδια.

Η δράστις επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο την περασμένη φορά, με την Ιωάννα να χαρακτηρίζει ότι με τη στάση της δείχνει πόσο ψυχρή και δειλή είναι για ακόμη μια φορά.

Τρία άτομα, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, φέρεται να γνώριζαν όσα σχεδίαζε επί μήνες η δράστις.

Μιλώντας στον ALPHA, ο συνήγορος ενός εκ των φερόμενων ως συνεργός στην υπόθεση, Αλέξανδρος Κούκιος είπε ότι «κατά καιρούς η κατηγορούμενη του ζητούσε να παρακολουθεί τόσο τον 40χρονο όσο και την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αρχικά του έλεγε μόνο για τον 40χρονο».

Ο συνήγορος δήλωσε ακόμη ότι «τού έκανε κάποιες νύξεις του στυλ «ξέρεις πού θα μπορούσε να βρει κανείς βιτριόλι;» και πρόσθεσε:

«Ακριβώς επειδή είχε διαπιστώσει ότι είχε μια περίεργη συμπεριφορά σε θέματα που αφορούσαν στην ερωτική της ζωή, ήταν εμμονική, ζηλόφθων και απότομη, προσπαθούσε να την αποφύγει».

Επίθεση με βιτριόλι: Η στάση που θα κρατήσει η δράστιδα στη δίκη

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα αλλά και οι επόμενες νομικές της κινήσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τις προηγούμενες μέρες κρίθηκε αναγκαία η μεταγωγή της κατηγορουμένης εξαιτίας μιας αδιαθεσίας που ένιωσε. Όταν την ενημέρωσαν ότι πρέπει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, εκείνη αρνήθηκε και παρέμεινε στο κελί της. Δεν μιλά σε κανέναν παρά μόνο στον συνήγορό της. Δεν έχει επαφή με τις άλλες κρατούμενες και παρακολουθεί από την τηλεόραση τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Στη δίκη που θα ξεκινήσει και πάλι στις 30 Σεπτεμβρίου, θα καταθέσουν μάρτυρες υπέρ της δράστιδος. Πρόκειται για τρία άτομα από το εργασιακό και φιλικό περιβάλλον και θα αναφερθούν στον χαρακτήρα της, τις σπουδές της, την οικογενειακή της κατάσταση και την εργασία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δεν θα καταθέσει προς το παρόν κάποιος από την οικογένειά της. Η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο συνήγορός της ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει τι θα πουν και οι τρεις μάρτυρες υπεράσπισης.

«Τι μου είπε η κατηγορούμενη για τη σχέση της με τον 40χρονο»

Η δράστιδα είχε αποκαλύψει σε συνάδελφό της λίγο πριν την επίθεση ποια ακριβώς ήταν η σχέση που είχε με τον 40χρονο άνδρα που φέρεται να είναι το «μήλον της Έριδος».

Η κατάθεση της συναδέλφου της κατηγορουμένης δόθηκε λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη της. Όπως ισχυρίστηκε, η δράστιδα την επόμενη ημέρα της επίθεσης, πήγε κανονικά στη δουλειά της και δικαιολόγησε την απουσία της την προηγούμενη γιατί, όπως της είπε, είχε επαγγελματικό ραντεβού για να βρει νέα δουλειά.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι οι δύο κοπέλες είχαν καλές σχέσεις και συζητούσαν και τα προσωπικά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η κατηγορούμενη της είχε πει για τη σχέση της με τον 40χρονο.

– Γνωρίζετε αν η Ε.. είχε κάποιο σύντροφο ή ερωτική σχέση;

– Από τις φιλικές συζητήσεις που έχουμε κάνει στα πλαίσια του εργασιακού περιβάλλοντος, έχω καταλάβει ότι δεν έχει κάποια σταθερή σχέση όσο διάστημα τη γνωρίζω. Συγκεκριμένα μου έχει αναφέρει ότι έχει κάποιες περιστασιακές σχέσεις, ελεύθερες με κάποιον ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι της.

Τι είπε ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα

Ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα κάτω από το σπίτι της Ιωάννας αποκάλυψε στο Star τον έντονο διάλογο που είχαν αλλά και την αντίδρασή της όταν της είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

«Και όταν φθάσαμε κάτω με τη συγκάτοικο στην πολυκατοικία για να τη ρωτήσουμε τι θέλει πια επιτέλους κάτω από το σπίτι ήταν τόσο νευρική, απότομη, ουσιαστικά μας αποπήρε κιόλας λέγοντάς μας ότι είναι δημόσιος ο χώρος και με έντονο τρόπο θα πηγαίνω όπου θέλω και τότε μόνο όταν της είπα ότι θα φωνάξω την αστυνομία τότε έχασε τον έλεγχό της και έχασε την ψυχραιμία της».

«Το πρόσωπο ήταν σκεπασμένο. (…) Η αίσθησή μου ήταν ότι φορούσε περούκα» είπε τέλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share