Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

«Κατέβασε το παντελόνι του και...» - Σοκαριστική εξομολόγηση σ@ξου@λικ@ς παρενόχλησης από την Πηγή Δεβετζή (Video)

«Δεν είχα ακόμα τις εμπειρίες και ήμουν κορίτσι, όχι γυναίκα...»

23 Σεπτεμβρίου 2021 13:36
«Κατέβασε το παντελόνι του και...» - Σοκαριστική εξομολόγηση σ@ξου@λικ@ς παρενόχλησης από την Πηγή Δεβετζή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κατέβασε το παντελόνι του και...»! Σε μια σοκαριστική εξομολόγηση για την σ@ξου@λικ@ παρενόχληση που δέχθηκε από παράγοντα του αθλητισμού προχώρησε η Πηγή Δεβετζή. Επίσης, συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε και η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που είε δεχτεί!

«Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία από παράγοντα του αθλητισμού όταν είχα κατέβει στην Αθήνα ένα κορίτσι από την επαρχία με αρχές και πατέρα δάσκαλο καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν είχα την πονηράδα ότι θα με πλησιάσει άνθρωπος για να με εκμεταλλευτεί.

Γνώρισα έναν άνθρωπο από τον χώρο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα ακόμα τις εμπειρίες και ήμουν κορίτσι, όχι γυναίκα. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου, μου έταξε σπίτι και δεν πίστευα ότι θα με εκμεταλλευτεί» είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Περιγράφοντας τι συνέβη η Πηγή Δεβετζή είπε: «Με είχε καλέσει στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Δόξα τω Θεώ με βοήθησε ο Θεός, χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και κόβεται η φωνή σου. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος από έξω και έτσι προσπάθησα να ξεφύγω».

Περιγράφοντας τον παράγοντα που έκανε τη σεξουαλική παρενόχληση η Πηγή Δεβετζή είπε ότι «αυτός ο άνθρωπος ήταν μεγαλύτερος, παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα γιατί έχει παραγραφεί μετά από τόσα χρόνια, ήταν γιατί σεβάστηκα τα παιδιά του γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον συναντούσα. Εγώ τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω»

«Εμένα με είχε πάρει ο πατέρας μου από το χέρι και με είχε φέρει στην Αθήνα για προβληματισμό. Πού να φανταστεί ο άνθρωπος αυτός και πώς να το πω. Αυτός (σ.σ. ο δράστης) έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου γιατί ο πατέρας μου θα έλεγε να έρθει να με πάρει. Μετά ήμουν πολύ επιθετική με τους άνδρες» συμπλήρωσε η Πηγή Δεβετζή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share