Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ! Έκρηξη στην Καλλιθέα - Πέταξαν μπουκάλι με κροτίδα σε πολυκατοικία

Η έκρηξη ισοπέδωσε την είσοδο της πολυκατοικίας

23 Σεπτεμβρίου 2021 09:04
Σοκ! Έκρηξη στην Καλλιθέα - Πέταξαν μπουκάλι με κροτίδα σε πολυκατοικία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στόχος αγνώστων έγινε λίγο μετά τις 2:20 τα ξημερώματα είσοδος πολυκατοικίας επί της οδού Φορνέζη στην Καλλιθέα, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη γειτονιά. Οι άγνωστοι πέταξαν μπουκάλι με κροτίδες, οι οποίες εξερράγησαν και προκάλεσαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας, καθώς έσπασε η τζαμαρία που υπήρχε στην ξύλινη πόρτα.

Επί τόπου έφτασαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να επιχειρήσουν καθώς η μικρή φωτιά είχε σβήσει, αφήνοντας μαύρισμα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

έκρηξη καλλιθέα πολυκατοικία

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμούν ότι πρόκειται για "μήνυμα" σε κάποιον από τους ενοίκους. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για εκκωφαντικό θόρυβο από την έκρηξη, χωρίς όμως να αντιληφθούν κάποια ύποπτη κίνηση.

Συναγερμός στην Καλλιθέα: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στην Καλλιθέα.

Η σορός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανήκει σε άνδρα 41 ετών από το Καζακστάν.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Τις έρευνες έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας.

Θρίλερ στον Φλοίσβο – Βρέθηκε σορός γυναίκας

Σορός γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή περίπου 1 ναυτικό μίλι έξω από το πάρκο Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου.

Με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους του λιμενικού, η σορός εντοπίστηκε και περισυνελέγη, ενώ διαπιστώθηκε πως η εν λόγω γυναίκα είχε μαύρα μαλλιά, ήταν ηλικίας περίπου 40-50 ετών, ύψους περίπου 1,70-1,80 μ. και έφερε τομή στην κοιλιακή χώρα.

Επίσης, ήταν ενδεδυμένη με μαύρο σορτς και μαύρη μπλούζα, ενώ έφερε επάνω της τιμαλφή και πιο συγκεκριμένα, μία χρυσή αλυσίδα, μαύρο ρολόι και ασημένιο σκουλαρίκι.

Η σορός μεταφέρθηκε στη μαρίνα Καλλιθέας και στη συνέχεια στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε ερημική περιοχή

Πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε ερημική περιοχή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται, πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του grtimes.gr, φέρει χτυπήματα στο κεφάλι.

Η σορός εντοπίστηκε από έναν άλλο άνδρα, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία και ήδη πραγματοποιούνται έρευνες για στοιχεία που μπορεί να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Η περιοχή που εντοπίστηκε ο νεκρός άνδρας βρίσκεται κάτω από την οδό Σταθμού, έχει πυκνή βλάστηση και πολλά πεταμένα μπάζα, ενώ υπάρχουν και πολλά παραπήγματα τα οποία κατοικούνται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share