Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Νεαρός κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό του - Τον βρήκε ο πατέρας του

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

22 Σεπτεμβρίου 2021 19:38
Σοκ στην Κρήτη: Νεαρός κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό του - Τον βρήκε ο πατέρας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ στην Κρήτη με τον αυτοτραυματισμό ενός νεαρού άνδρα στη Σητεία, ο οποίος κάρφωσε στον λαιμό του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με το neakriti.gr το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (22/9) στη Ρουκάκα Σητείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον αιμόφυρτο άνδρα μετέφερε ο πατέρας του στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, καθώς χρειάζεται μετάγγιση αίματος.

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού, ο οποίος είναι 27 ετών, χαρακτηρίζεται σοβαρή και οι γιατροί θεώρησαν επιβεβλημένη τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Θρίλερ στη Ρόδο: 47χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του επειδή ήθελε να τον χωρίσει

Θρίλερ στη Ρόδο: 47χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του επειδή ήθελε να τον χωρίσει

Θρίλερ στη Ρόδο, όπου 47χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του επειδή ήθελε να τον χωρίσει! Συναγερμός σήμανε στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο Α.Τ. Ιαλυσού έπειτα από αναφορά περιοίκων και του ΕΚΑΒ για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή Βουνάρα.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ένας 47χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μητέρα των ανήλικων παιδιών του στα πόδια, στα χέρια και στον λαιμό. Επίσης, μαρτυρική ήταν η σφαγή της 31χρονης από τον σύζυγό της με μαχαιριές στον λαιμό στη Δάφνη.

47χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του  στη Ρόδο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε η απόφαση της γυναίκας να χωρίσουν. Ο δράστης έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για όμοια αδικήματα, με τους αστυνομικούς να τον ψάχνουν. Το θύμα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share