Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Ανατολική Μάνη

Ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (22/9)

22 Σεπτεμβρίου 2021 18:27
Φωτιά στην Ανατολική Μάνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή των Αβραμιάνικων, στην Ανατολική Μάνη.

Οι φλόγες καίνε, κυρίως, σε χαμηλή δασική βλάστηση, ωστόσο υπάρχουν κάποια δυσπρόσιτα ορεινά σημεία, που δυσκολεύουν την Πυροσβεστική, σε συνδυασμό με τις ριπές ανέμων.

Το θετικό είναι πως το μέτωπο μαίνεται στα νότια και σε απόσταση από το οικιστικό κομμάτι, με συνέπεια να μην απειλούνται σπίτια μέχρι στιγμής.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης επιχειρούν 45 πυροσβέστες, με δυο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα. Από αέρος συμβάλλουν τρία ελικόπτερα και έξι αεροσκάφη.

Ασπρόπυργος: Ολονύχτια μάχη με την φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας (Video)

Φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας στην περιοχή του Ασπρόπυργου ξέσπασε στις 02:30 τα ξημερώματα. Στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου υπήρχαν παλέτες και άλλα είδηση ξυλείας. Αυτό έκανε την φωτιά να επεκταθεί άμεσα.
Παράλληλα, η φωτιά στην Νέα Μάκρη έθεσε σε συναγερμό ολόκληρη την Αττική, με την Πυροσβεστική να δίνει τεράστια «μάχη» με τις φλόγες μες στην νύχτα και να καταφέρνει να σβήσει τα μέτωπα, χωρίς να γλιτώσει τις καταστροφές.

Ασπρόπυργος: Ολονύχτια μάχη με την φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας (Video)

Μέσα στην εγκατάσταση, υπάρχει και κατάστημα, το οποίο φλέγεται. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 29 οχήματα. Δίπλα στο εργοστάσιο ξυλείας, υπάρχει φαρμακευτική εταιρεία και άλλες εταιρίες. Πάντως, το πρόβλημα με τον καπνό είναι ήδη αισθητό στην περιοχή της δυτικής Αττικής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share